[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (1)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
玩奶隊個d真係要死全家
屌你老母on99

巴哈有人估計起碼要一口氣打出27000左右嘅傷害先有可能殺死奶隊
我之前睇YouTube就有人用毒 + 奈落之王爆到成萬/turn 毒傷

所以只有速攻龍deck/ 混合攻擊deck/ 毒隊
先有相對較大嘅可能殺得死奶隊

神隊都爆得死, 手牌留熊仔, 1.3隻神, 同ジークフリート
好想要新手揀個條1.3攻龍
當初都唔知點解會揀左隻垃圾魅魔
頂,佢個1石11連都好難中好嘢
痴線
頂,佢個1石11連都好難中好嘢
痴線

還好啦,中左鏈女
其實神隊無乜位放酒神
其實神隊無乜位放酒神

我抽到鬥化醉神
但覺得唔似評價嘅咁強
第2日都係無S
不過終於中龍隊隊長聖龍騎士
第2日都係無S
不過終於中龍隊隊長聖龍騎士

頂,又係冇S
不過抽到超駒隻A級反擊駒
點解明明咁好玩都可以得咁少人玩
蘭陵王要點先可以有?
買/打? 各大佬可以給一張未進化前的相來?
蘭陵王要點先可以有?

去用逆轉幣換嘅居多,我都係換
但之前係有開過特別嘅collection pool畀人抽嘅
btw,其實你可以上Google搵圖
蘭陵王要點先可以有?

去用逆轉幣換嘅居多,我都係換
但之前係有開過特別嘅collection pool畀人抽嘅
btw,其實你可以上Google搵圖

Thx
想問下神屬性果D貓仔有咩用?? 用黎食定係賣? THX
今期新野好似都幾多落到隊
想問下神屬性果D貓仔有咩用?? 用黎食定係賣? THX

用黎進化橙幣換既棋
好辛苦咁打贏絕望激級竟然唔跌隻boss,頂佢個肺
好辛苦咁打贏絕望激級竟然唔跌隻boss,頂佢個肺

今次比諸葛亮易打啦, 普通龍隊夠力就打得過
抽唔捸龍collection好呢
想要手牌內1.4攻個隻
想要手牌內1.4攻個隻

我寧願用幣換, 用石追一隻隨時幾百石落海, 不過如果要追埋龜龍就唔同講法
想要手牌內1.4攻個隻

我寧願用幣換, 用石追一隻隨時幾百石落海, 不過如果要追埋龜龍就唔同講法

1.4攻係咪鬥化天津四?
天津四就用綠幣換啦
龜龍就一定要龍collection啦
唔留石等夏曰活動 ?
唔留石等夏曰活動 ?

夏日活動有咩?
草咗200石應該幾時抽比較好依家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞