[法奧砌機中伏] 買完機 點知出事了

1001 回覆
29 Like 102 Dislike
如果冇左張單.係冇問題.我好多客都唔見左張單.你都可以講返個訂單編號落單個時會收到email

如果報電話號碼係都冇問題.但如果你電話號碼我地check唔到.我地真係冇辦法.或者會唔會當時係講錯左個電話號碼或者轉左number?
上次我要單都係 up 電話就ok
條友自己up錯電話?
幾撚弱智先講得出呢句
唔去法奧砌都唔知去邊砌,屌兩屌就極快處理
我朋友都光顧過未來科技砌機,一萬幾元佢比d火牛廢壞既,伏到,燒左成個asus底版。搞到去左2次都换左 都fail,最後自己再買過antec火牛同msi底板自己砌返

因為未來科技用隻壞火牛,and 沒包裝盒比佢
blacklist未來科技
雖然未光顧過faroll 但上門收機同埋肯改其實幾好有機會可能找佢地砌機,坐等rtx3090出。 全部用最top既硬件玩4k game
有無對話圖?
呢d 廣告我寧願唔要
油耳
我想買隻箱成十幾廿公斤重...都考慮緊
我都有光顧過commdex 金的士,佢d mon係幾平幾抵。同埋買router
比d 錢送上門loltw d mon壞左,又可call人上門收mon
吓司機好靚仔架wor
除左個肥肥
56k同1000MB 都係差唔到幾多
我係你到買完塊版砌完一個月多d就死左
你地同事就話塊版係有問題
但話個螺絲扣斷左
當人為損壞要我自己rma

我送過去個時仲好地地
會唔會你地同事檢查同收機出左咩問題
係咪要開個post先有正常售後服務

仲未計係你地到買個塊新版用左兩個月都冇就死版
叫我點敢再點用gigabyte野
留名食花生
之前個司機好好人
都好靚仔
上次換箱個次
又唔開po 吃自己喎?
技嘉d板其實幾廢,之前用過隻一千元既用左一年燒左
無謂搞大佢
送完塊版過去之後變左斷螺絲扣
話人為損壞 仲要聯強保 叫我自己去rma
咁即係玩我啫

點知你同事搞我塊版收機個時
有冇整到我個螺絲扣
真係唔保的話跟刁主席去t記買塊華碩版再比番法記砌算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞