[有圖] 去salon電髮中伏變左鳩毛村姑

931 回覆
1373 Like 113 Dislike
好撚伏
咁樣搞一搞就3千銀
後尾就咁剪左電左
係個髮尾有少少毛躁 不過睇返琴日個對比圖算係咁
唯有勤力啲搽髮尾油
卷係好睇但真係無心機日日都做
呢啲情況紮住個頭都係好大陰影
而家有無好少少?
其實佢地用到講到明要加錢既shesheido街買都係百零蚊,係鋪頭整就要加200-300$
我去開呢間
不過唔同髮型師
我跟佢都十幾年
真係無出過事

注:天生曲髮個個月都去整直
有次試過有啲位唔太直同佢講
佢都話可以免費幫我整
不過我求其無去

搵返個髮型師傾下啦
有咩分別姐咪又係咁
剪+ 電 $1600 -$1700?
唔知係咪間間分店都一樣
唔知 其實間野係A搵,我而家完全唔想同佢有任何聯絡
個美術圖咪就係佢ig到搵
即刻變左師奶款
好靚女 好仙氣
可憐哪
之前第一次染得好靚 所以keep住去
之後我都唔再去 han返d錢俾阿媽飲茶 叫佢幫我染好過
好慘
咦係喎,sor我眼殘

呢個髮型師好細心,我去佢度直療過兩次效果都好滿意,keep得都比較長。另外我有去salon望髮型師用咩products 嘅習慣(太悶會望下佢地啲櫃),佢用嗰啲全部都係好野,絕非大陸野
而且以我幫襯過咁多尖沙咀區salon嚟講,佢真係收得平過人幾舊,加質素好

但佢上面環境就唔係嗰啲幾千呎新裝修嗰啲salon,係比較舊同細嘅

另外佢地係黃,有貨金喺蘋果上,我都係最近見到

P.S. 絕非打手,我只係一個捨得花錢喺頭髮上面,又有多次幫襯TST區salon 加有過多次中伏經驗的人

我開佢名係因為見到啲賺到笑,但又冇職業道德嘅髮型師好憤慨,所以想幫下啲真正用心整頭髮嘅髮型師 大家想整頭,都去幫襯下佢啦,我前幾日去搵佢整頭髮都好似生意不太好
以為自己開po
早兩日都去左另一間tst 出名伏既salon電染
但fd話朋友去過整完好靚堅持一齊整個間
最後電到師奶咁既細卷
而家比人話似工人姐姐,完全唔想出門見人
我知你係邊個啦
其實呢啲手勢野真係多就會熟
問題係練成之前有冇咁多個頭俾你做白老鼠
都係做返梨花頭
我每日都有努力搽咁希望會好啲
髮型師啲圖就算狗掃巴啦,嗰啲垃圾P圖呃人架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞