[有圖] 去salon電髮中伏變左鳩毛村姑

931 回覆
1373 Like 113 Dislike

之前都會出到尖咀電髮
但試過次電燶髮、電到師奶個種細曲
喊撚咗出黎,隔咗個禮拜再搵過間電
你個頭可以即日洗,減低柒頭效果
間野執撚柒佢啦
你就好啦望返上面有成7 8 個絲打都中左伏
都唔係好差姐
左邊張圖係夾岀黎唔係電岀黎
用電夾夾既效果個攣會實啲
電岀黎會感覺自然啲,軟瀨瀨咁
諗諗吓我都follow好多IG都淨係睇髮型
已經洗左一次 係少左但本身真係太惡頂 都係接受唔到
瞓醒覺望到個頭先知琴晚原來唔係發咗場夢
而家喺街見到啲人避開我都驚係因為我個頭太柒
成日覺得ig d圖係左偷右偷再落自己名去呃人
樓主好慘 幫你推等多啲人知
你個頭之前係咪漂過先
正常染應該冇問題㗎喎
咪撚去個到電啦,屌..

我介紹間係天水圍既髮型屋比你,佢地手勢一定好過呢間野
same same
哇我屌,收人1480蚊...

昆錢商家,我個到電都係700幾蚊架
經過無數血汗金錢教訓依家終於搵到間夾自己
我試過電完梨花同無電係100%一樣cls
好撚慘
呢間野真係伏到呢
唔洗驚係因為你個頭太柒....直情係因為呢個原因
女人錢真係好賺
想cow樓主
樓主好慘
我之前都試過係IG 搵個髮型師做佢好推薦嘅 Paimore 同 電髮,點知係貼錢買難受
去到個髮型師遲到,等左佢成9個字先上到 Salon
然後佢剪完個頭後就交左比個助手做所有電髮同護理嘅程序,佢都有過下目嘅,三個幾鐘,兩次咁多
過左幾日,個頭直番哂,我問佢點解會咁,佢話我吹頭吹得無技巧,然而我本身髮質唔差
用左二千幾蚊,成個經驗好差,以後唔會再信KOL同IG,只會信朋友中嘅口碑
一啲都唔專業 Joe Kxx
依間中過伏未染之前踩到我個頭一文不值
又話個頭太碎 整唔到babylight
然後勁hea底 染完出黎隻色變左c9紅啡
成間鋪d人都勁西d態度
唔記得係咪依個幫我 但都差無幾
其實我洗完一次啲曲已經還原左80%
但係再還原都唔會變直 只係一撮唔係特別曲嘅發菜
整頭髮真係一個考驗
好誇張 過咗海就係神仙
呢啲態度就算電得好都唔會再搵佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞