[有圖] 去salon電髮中伏變左鳩毛村姑

931 回覆
1373 Like 113 Dislike
鳩毛村姑
連電兩日會變左尼馬 諗清楚
有高手
女人都表示睇唔出
整得靚過Display張圖啵
如果中意日系頭可以睇下 ig :ak_hair_works
早幾日去左剪,真係唔平架真係剪都6舊,電直/染 1500up,但真係好pro剪到好似日雜咁有曬layers,電又唔係坊間d厚到仆街既梨花剪完超滿意遲d會再去染
真 我覺得冇分別
笑4
有咁多黃salon 唔幫襯
多啲用wolipay支持黃店啦大家
Soul Hairdressing 質素差 樓豬信咗 好傻
樓主睇落幾靚女
[多圖警世post] 識偷圖你都可以做髮型師 尖東IG呃錢偷圖撚kin_chong_hair
https://lih.kg/2063026

借個位嚟提醒吓大家 呢個kanji lau 而家個名: @canki_hair
都係髮型界大仆街嚟(我諗都出晒名㗎喇) 有其他受害者都電到好似鳩毛咁 仲要偷圖又貴 我就電到好似冇電過咁 個頭都乾晒

https://instagram.com/canki_hair?igshid=m0c7x73vcgcu
尖沙咀呢啲都係個髮型師租場咁,啲手勢好撚差,咪撚信佢哋啲圖

BTW樓豬身材幾好,想識樓豬
前幾年去呢間做receptionist 個個師傅都好閪尤其係個女人 有個叫ricky嘅唔知得罪佢啲咩夾埋其他人黎isolate我 仲要蝦我細個扣我糧
自始已經知呢間salon好shit
認真 你呢兩日用多d洗頭水用護髮素洗頭 會直番
你過兩日先再決定電唔電多次啦
差好遠
我係問緊唔錯嗰間嘅salon 唔係鳩毛頭嗰間
短頭髮靚通常五官都好靚
長頭髮會分散視線遮到啲醜
我去過尖沙咀幾萬followers 嘅
電到公仔面咁
成千蚊
次次去ig都中伏
去翻屋邨阿叔整分分鐘仲好
ig呢堆髮型師好似周圍租位掛單
好似有去過樓主嗰間 但齋染冇電
我都睇唔出有咩分別
但點解個post咁多正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞