[有圖] 去salon電髮中伏變左鳩毛村姑

931 回覆
1373 Like 113 Dislike
佢個助手係咪心理唔平衡係客都要屌一餐
洗完頭都冇時間帶我返去叫我自己走返返去
屌 同你一樣經歷 去咗某知名ig salon 又係尖沙咀嘅
電完髮個下我o撚咗勁柒 仲要收咗我 $1800 以後唔會再信呢啲係ig廣告嘅salon

整完後我同佢講 喂同我所要嘅唔同喎(我cap咗佢ig啲相話要整一樣嘅)跟住佢又話我啲髮質差乜柒乜柒 係到賴

利申 無染過髮自問髮質唔錯 定期有做treatment
男同女差咁多 我見男都係500-800
阿嬸
post 埋個樣出黎睇下同個髪型夾唔夾先啦
😺😺😺打kick個喎
啲精會kick住𠝹爆你條J 😺😺😺
唔講以為呢篇野係我打 成個流程倒模咁
不過你好啲你唔使坐圓櫈
honeyworks
樓主好靚女 想識

停止了思考
分店都應該係同一間 冇記錯係西洋菜街
係呀 魚街後面
係好易賺啊但係唔該氹得我開心啲得唔得
Cls公司 究竟香港係咪偷呃拐騙先搵到大錢
Keep住呢個look7揸住個砵 出去彌敦道走一轉 咁就賺到人生第一桶金
因為已經剪咗大部份傷個啲
千五蚊剪個咁嘅鳩頭
今日都整完頭,要專登出tst真係好麻煩
但跟開個髮型師都5-6年,唔夠膽轉/試新嘢
去到坐底交俾佢幫我決定哂唔洗我煩最好
大佬呀拎相比髮型師
首先人地set好哂頭影前再夾落哂mousse
打哂燈拎角度再後期調光線
你就咁去拎相比人電兩野就想出到呢個效果?
你班絲打係咪想靚想扮女神就咪咁懶
出街自己夾啦
啱啱紮左一次搞唔掂
諗起之前想剪架仔頭
我比依張相佢睇

然後佢話我頭髮未夠長 幫我修一修
留長d再剪
好啦我留左兩個月
佢電之前一野剪短左我pat陰中間個位
電完出黎果個位睇得出少少凹左落去
但又唔修返兩邊

大慨似咁但中間變左平陰
首先完全唔係果回事
仲要電到勁鬈成個on9仔咁
佢仲笑哂口話幾好睇
然後我返屋企日日洗兩次頭整返直佢再剪過
再剪果陣個髮型師問我係咪自己剪過pat陰黎
去過3次 ig 推介果d Salon,其實睇黎睇去全部都係尖沙咀
次次去都勁多人勁忙等番15~20分鐘先有人理你
又貴,又冇效果圖咁好睇,真係好伏。
以後都唔會再中ig伏絲打唔好再咁傻豬啦
我電都係$800左右 $1200真係貴
咁應該信咩好

係咪即係咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞