(少甜)女神老細係我女朋友3.5.1

365 回覆
89 Like 6 Dislike
Lm
寫得又幾好喎
————————
張志明

有驚無險,差啲嚇撚死我啦,原來女人個鼻同狗一樣咁靈敏

過咗冇幾耐,景霖就攞住啲飯餸走出黎

「嘩,好香喎」

「緊係啦,我有份煮架」景霖好有信心咁講

雖然我知道景霖最多都係幫阿媽洗菜,但係佢已經有好大嘅進步

「嗯!好好食呀,如果日日都食到就好啦」我又再一次覺得自己係影帝

「口花花啦你,仲有餸未攞出黎呀」景霖返咗廚房

係上次見完面之後無耐,Sandy就比咗份計劃書我,收到之後就拎咗入景霖間房比景霖睇

「呀明,你搵呢間PR公司都唔錯喎,份計劃書都寫得好好」景霖一邊睇緊計劃書一邊同我講

「係呀,我上次同個PR傾完,佢講大概可以改善人流既提議都唔錯我盡量保持正常既語氣」因為我真係好驚景霖發現PR公司果邊負責既人係Sandy

「基本上都冇咩問題,希望真係可以幫到救到商場既人流啦」睇黎景霖都好滿意個計劃書,睇黎我冇搵錯人啦

「老細,如果真係幫到提升商場人流,咁我有冇啲私人獎勵呀,hehe」為咗小志明嘅幸福,當然要好好把握機會,食住上啦

「咩呀,咩獎勵呀,我唔知你講咩喎,hehe]景霖塊面變到有少少紅

「一樣只有我可以先有既獎勵」見到景霖耳仔同塊面都愈來愈紅,睇黎我既小志明有機會出動

「到時你得咗先再算啦,出番去做野啦張志明」景霖面都紅曬真係可愛

為咗小志明既幸福,同你既幸福,我會努力!我一定要成功!

進行改善人流既方案之後,我同景霖有去過商場,人流真係增加咗好多。同時吸納咗好多唔同年齡層既人。

因為親子遊樂場,好多父母帶埋小朋友黎我地商場,同埋好多情侶手拖手黎到打卡,仲有因為youtuber既人氣,令到商場既人流一下子熱鬧咗。

我同景霖為咗解決人流問題,呢幾日都好忙,每晚都係收工返屋企食飯,連拍拖既時間都冇

「景霖?訓咗啦?」我細細聲咁問

「未呀,做咩呀?」景霖都細細聲

「冇呀,睇下你訓咗未咋嘛」

「訓啦,聽日有大把野做呀」

景霖講完,就訓左啦

半~夜

「黃景霖我愛你~黃景霖我愛你」

屌!邊個打黎呀!

「喂?」景霖聽咗

「今次大件事啦」Ada大聲到我都聽到

「下」景霖都大叫
加速
幫緊你~幫緊你
我望住景霖一邊傾電話,個表情好似有啲驚訝,好專心聽電話另一邊既人講嘢,邊聽邊點頭。

「係....好.....係咁啦聽日公司見」景霖講完就收咗線

景霖突然騎黎上我度,雙手捧住我塊臉,慢慢愈貼愈近

「呀明,我地得咗啦,啱啱Ada打黎話商場係YouTube出咗片之後,人流一日有兩三萬人」景霖眼濕濕咗講

我聽到之後好驚訝,順住個姿勢攬住景霖

「係呀呀明,公司.....有救啦.....媽咪可以....接受你啦,vui tv 都黎我到採訪」景霖居然開心到流淚

「咁...係咪有獎勵~呀」

「下,而家?!屋企有人喎」

「我地細聲啲咪得囉」我望住景霖露出邪惡既笑容

「嗯」景霖點頭回應我

我將景霖係我身上移落去抌頭到,我一手將睡褲同低褲除落黎

可能真係太夜啦再加上呢幾日番工做唔停,小志明軟過條蛇

「佢好似未訓醒喎,hehe」景霖望到小志明

我騎上景霖到,我揸住小志明一路fing一路慢慢向住景霖個口進發

我望住景霖,景霖好似知道我想點,景霖一口含住小志明,景霖個口好暖,好舒服!係呢個環境之下小志明隨住節奏,變得越來越大

「咦!佢訓醒啦喎」景霖放咗口

「係呀,張太」

我大大啖景霖個嘴唇,一隻手從後攬住佢條頸,另外一隻手慢慢伸入去景霖件衫入面,摸佢個胸

好快景霖反攻我,佢越錫越起勁,甚至咬損我嘴唇,佢仲一手捉小志明係咁chock

「張太,你係咪好要~呀?」

「咁張生想要呀嘛」

我一隻手捉住景霖雙手,另一隻手除咗景霖條褲同低褲,景霖既白虎穴真係百看不厭,我用手指打開陰唇,同之前一樣濕晒

「張太你又濕晒啦」

「好衰架,快啲進黎啦」景霖打側左身

我一手將景霖正面面對我,另一手摸景霖個胸,幫粒lin按摩,等小志明自動導航

「呀!....」景霖諗住叫出黎,我好快用按摩粒lin隻手暗住佢個口

景霖都知道我既用意,佢都合埋個口,盡量出聲,但依然都聽到

「嗯.......呀.......啪...啪...啪」

今次我用四淺一深,加上我捉住景霖雙手,好有臣服既感覺,隨着我不斷加速同埋用力,景霖既呼吸聲都開始急促

「呼...呼..呼.張生....細力啲...呼....呀......」景霖盡量保持細聲咁呻吟

過左一陣,我feel到小志明就黎頂唔順,我射左出黎,景霖見我停左,突然雙腳夾實我條腰
,而雙手擺脫左我,cool住我條頸,一轉,由男上女下變成男下女上

「到我啦」景霖

景霖見小志明軟咗,就用白虎穴磨小志明,好快小志明再次訓醒,景霖見小志明訓醒咗,就用手引導小志明進入佢既白虎穴

「呀!......張生....舒唔.....舒服....呀!」景霖上下咁un,雙峰都不停上下遙

「張太......再....快啲....啦」

景霖原本係上下咁un變成前後un,我就係馬場啲馬咁,不斷比個騎師騎,我捉住景霖條腰,唔得啦!我舒服到高潮射左

「射咗啦張~生」靠近我cool實條頸咁講

「好....舒服..呀張~太」我仲喘緊氣

「起身啦~尷尬囉~再唔起身就....」鬧鐘都隨即而響起
電話鈴聲
唔通女豬咩😝😝
「喂?」景霖聽左

「今次大件事啦」Ada係大聲到我都聽到

寫得唔好 sorry

注意係Ada打黎,點會打比志明呢啲small potato

再加上大聲到志明係隔離都聽到喎

所以係景霖部電話
頂,我冇嘢好講.......
其實都係奇怪左,下次寫好啲
景霖正想係我身上落返黎,我feel小志明好唔捨得景霖既白虎穴,我雙手依然捉住景霖條腰

「唔好啦,我仲要呀張~太」我好似小朋友賴床咁

「唔得呀!要返公司啦」景霖擺脫左我既束縛

返公司之後,景霖叫曬全部同事入會議室開會

「Ada呀你匯報一下呢幾日商場人流次數啦」景霖好開心咁講

「係既,商場呢幾日嘅人流大概達到兩至三萬」

「Yes!志明睇嚟你搵PR做嗰個推廣真係有用喎」細強拍我膊頭

「好嘢!唔使搵工啦」

「係呀」

一大堆同事紛紛議論

「咳...咳...但係之後嘅日子大家唔好鬆懈,繼續keep住落去」景霖嚴肅少少咁同其他同事講

全部同事都安靜落黎,坐返低

「黎緊會有電視台訪問我地個商場」ada繼會報

「咁交比呀Sam跟進,張志明呢排跟太多野」

「係,交比我啦」

散會之後,我坐返埋位做野,打開WhatsApp

「多謝你喎老細🥴🥴」

我放低部手機唔夠兩三秒,景霖就好快覆咗我

「做嘢啦張志明😤😤」

「唔知老細放工得唔得去商場拍拖呢?」

「好呀😍😍」

「又話唔準鬆~懈既 老細」

「😳😳」

「收工係車到等啦🤪🤪」

景霖一上車,我即刻攞起手機

「死人頭!」景霖扮嬲咁講

「咁我地仲去唔去商場架?」

「去呀!」

到左商場之後,嘩!Sandy真係做到野喎,情侶打卡點同大型親子遊樂室都有好多人,順便帶旺埋其他鋪頭

「嘩!好靚呀!我地都去打卡啦」講完景霖拖住我行去打卡位,景霖連背影都咁靚

喀擦~喀擦~喀擦

「你地換多兩個Post呀」

我襯景霖唔為意,錫落佢塊面,而工作人員都好醒目咁即影低

喀擦~喀擦~喀擦

「唔該曬」我景霖同時多謝工作人員

「你睇下妳,笑到成個細佬女咁」我指住相入面既景霖咁講

「你好好咩!成個猥瑣大叔咁呀」景霖指住我錫佢果張相

我地行行下就到大型親子遊樂場

「景霖你睇下幾多小朋友,好得意呀,我地幾時生番個?」

「邊個話同你生,唔知醜」景霖笑住擰轉咗面

「咁我搵Sundy囉」

屌!沖口而出,今次仆街啦

「你!試!下!」景霖fing開咗我隻手

「都係唔好啦,Sundy都唔夠妳咁靚」我極速拖返住景霖隻手

景霖依然冇出聲

「好啦,唔好嬲啦,最多同你生番對足球隊」

「你就想!一兩個好啦,你想痛死我呀」景霖用個頭撞我

「係啦係啦,知啦,行啦」
志明都幾多女,又景霖,又Sandy,又Sundy
唉 真係好對唔住
呢排都忙
冇乜時間check錯字
唔緊要 你地肯接力寫故已經好好
正當我同景霖離開商場既時候,美食廣場嗰邊有成班人圍住

「發生咗咩事呀我地嗱嗱聲過去睇下先」講完之後拉住景霖跑咗過去

黎到之後發現成地都係曱甴同老鼠

「呀!!!」景霖見到之後失驚咁嗌咗出嚟

呢個時候我吩咐商場經理即刻攞圍欄封住現場,同埋即刻打電話比滅蟲公司,等到滅蟲職員到咗之後,件事總算暫時處理好咗

返到屋企之後,我同景霖都為咗今日既事而擔憂

「點算啊阿明,本來我地都就黎達成目標但係今日件事...」景霖好擔心咁望住我講

「放心啦件事我會處理㗎啦,信我啦,我地一定可以係埋一齊,你沖完涼就訓先啦」我摸住景霖個頭安慰佢

「先?唔得呀!要一齊訓,冇你我訓唔著,hehe」景霖成個細路女咁撒嬌

等到景霖訓咗之後,我拎起手機打開WhatsApp

「Sandy救命呀!你聽日得唔得閒?🙏🙏」

「又黎呀🤯🤯」

「幫幫手啦,唔該妳啦🥺🥺」

「但係商場人流已經唔係搞掂咗啦咩?🤔🤔」

「係呀....但係今日商場有野衰咗呀.....」

果然商場有曱甴同老鼠呢件事比人拍咗片,攞咗上網,而Vui tv都暫時唔採訪我地個商場
—————————————————————

半夜,半島酒店

「喂?」Edward問

「老細我搞掂咗啦,有啲咩獎勵先?」

「我係網上睇到啦做得好啊!仲唔嗱嗱聲上黎總統套房搵我,有條法蘭克福腸俾你食呀」

「好衰架老細,我依家過黎呀」

「快啲啦,我條腸唔等得架」

「知啦」

哈哈哈................

過幾日,我約左Sandy晏晝係商場coffee shop

途中我跑去coffee shop見到商場十分冷清,一入到咖啡店我直接坐低

「Sandy,妳......」我見到Sandy好大個黑眼圈,已經唔知講咩好

「黑眼圈呀嘛,知道啦,我已經幫你諗好咗解決辦法啦!」Sandy好有信心咁安撫我

「唉,臨完成目標先黎搞單咁既嘢,我都唔知點算,真係麻煩妳啦」

「唔洗驚,首先我地先將商場做大清潔先,然後再仔細睇下係咩位出咗問題,將整個處理問題過程公開,最後再搞多埸明星function提升返市民既信心,我諗可以係剩低既時間完成Target」Sandy好仔細咁講

「咁我有咩可以幫到手?」我都有啲唔好意思

「請我食返餐飯囉」Sandy笑住咁講

「um...都可以,咁...仲有冇其他幫手呀」Sandy盡曬力幫我,冇理由請食餐飯都拒絕,唯有無奈應承咗佢

「咁係㗎啦,我諗志明你可以幫商埸做清潔既同時,睇埋琴日商埸既閉路電視搵返個問題出黎」

「好,咁我即刻去做」

「記得,問題一定要盡快搵出黎,如果唔係既話我呢個PR做幾多嘢都冇用」Sandy再三叮囑我

「嗯,我知道了」

「好啦,我都要走了,有咩事whatsapp聯絡啦」

「好,我送妳」

送完Sandy走之後,我就去保安房攞曬琴日既帶返公司loop帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞