(少甜)女神老細係我女朋友3.5.1

365 回覆
89 Like 6 Dislike
作得好好呀
P牌仔手動正評
多謝咁多位巴打

我同樓主一定會作好佢

Ada係咪就係果隻二五狗
咁就要睇落去啦

當然,寫得好好
另外都想各位巴打擺低好評係每一晚嘅文到

我想知道仲有幾多巴打睇緊

商場開幕幾日之後,我同景霖收工,落左商場拍住拖巡視一下。

「嘩,呀明,有好多野食呀」

景霖拉住我走去買野食,左手拖住我,右手抓住棉花糖

「你睇下你,食到成塊面都係啦」我用手指抹走景霖嘴角邊的棉花糖放進口裏

「仲有冇呀?」景霖極速攞紙巾抹咀

「冇啦,行啦」我重新拖住景霖

商場的確係幾靚,不過依家商場個人流都係唔多,正當我地兩個經過美國大品牌公司舖頭嘅時候見到景霖阿媽既身影

「咦,點解阿媽會係到既?」景霖有啲驚訝咁問

「係喎,唔通果幾個美國大品牌公司同伯母有關?」

「唔好理啦我地依家過去睇下啦」景霖講

「喂,張志明!」

突然有一把女聲係我背後傳來,我擰轉身,原來係Sandy同Cody條八婆

「咦?Sandy點解會係度既?仲要有埋Cody,條八婆上次中學聚會講埋啲乜柒Sandy暗戀我既嘢,搞到景霖唔開心,而家仲好意思同我打招呼,屌!」我內心惱怒咁講

「Hi,好耐冇見呀你地,呢個係我女朋友你地上次見過架啦」我扮曬嘢咁講

「Hello」景霖都扮大方咁講

「係呢,自從上次聚會你無啦啦咁走左之後,我地都好耐冇見啦」Cody無視景霖仲串串貢咁講

「嗯,係咩」

「咁人地女朋友唔舒服咪走先囉,我信阿明唔係特登既」Sandy費事場面尷尬

「可能係啦,話時話中學個陣時呀,我地全部人都知道Sandy中意你架啦,明示暗示都有,都唔知你個傻仔點解係都點唔明」Cody講

我屌你老母呀!收嗲啦八婆,如果我唔係用力拖住景霖,景霖又會用返屋企喂貓既藉口走左去

「係呢,同女朋友係到行街呀」Sandy故意拉開話題

「係呀,順便巡視下商場,最近都係忙緊幫呢個商場做策劃咋嘛」

「如果你當初知道Sandy中意你,分分鐘你地結左緍啦」Cody插把嘴埋黎

呢個時候我已經見到景霖唔係幾開心咁,再加上我忍不住啦,要爆出黎啦

「喂好啦喎八婆,你同我聽住呀,呢個先係我女朋友,我呢一生淨係愛佢一個,唔該你以後見到面就收下你把死人口,我諗你都知啲八婆通常好短命㗎啦」我遞高景霖隻手之後咁講

「走啦景霖」我拖着景霖離開

場面得返Sandy佢哋呆咗喺度

行咗一陣,我發覺景霖打側挨住咗係我身上,令我感受到佢既體溫

「做咩呀景霖?個樣咁冧嘅?」我低頭望住佢

「冇呀,我依家係到諗緊你頭先番說話,係咪真架?」景霖抬高頭望住我

「緊係啦,我張志明一世一生只愛黃景霖一個!」我大聲到爭啲成個商場都聽到

「行啦」景霖好怕羞拖住我走入舖頭
lm
Sandy好慘,比cody搞到好似被人鬧埋一份咁
多謝你
無計啦,同條八婆一齊
抵俾人屌啦死八婆
想唔想再man啲?
我地入左舖頭之後只係見到Ada係到

「咦?點解Ada會係到既?啱啱我地明明見到係媽咪黎既喎」景霖疑惑咁問

「Hi,Ada點解你會係度既?係咪出咗啲咩問題?」

「冇咩事既,其實係呢間公司想搬去另一間更加大既舖位,但係個嗰舖位又咁啱租咗出去,不過依家搞掂咗了,佢地應承咗留返係度」Ada講

「哦,原來係咁,係喎,我啱啱見到媽咪係到架,點解依家見唔到佢既?」景霖問

「下?乜總裁黎咗咩我唔知嘅?呢幾日都係我跟進呢幾個牌子嘅事喎」Ada答

「唔係喎,啱啱我過嚟嘅時候見到阿媽係度架喎」景霖好肯定咁講

「但係我真係見唔到總裁係到喎,會唔會係老細你睇錯啊,不如你send個WhatsApp比總裁問下啦」

「唯有係咁啦」景霖有少少失望

「番屋企啦」

返到屋企後,景霖就去左沖涼,而我就係梳化到睇緊電視

「噹」我部手機發出WhatsApp通知鈴聲

我望一望,咦!係Sandy......

「唔好意思呀明,搞到你同你個女朋友咁唔開心🙏🙏」

「其實又唔關你事嘅,is ok 😀😀」

「係呢最近忙緊咩啊?遲啲再一齊食飯👍」

「到你沖啦呀明」景霖出咗黎,我極速收埋部電話

「嗯,好呀」我順便攞埋部電話入廁所,費事比景霖見到Sandy搵我

係廁所入面,同Sandy 都有繼續講落去,無意之中知道佢係做PR,仲要知道佢最近分咗手.....

第二日,係公司

Ada急急腳咁走入景霖間房,過咗一陣

「全部人!15分鐘後全部同我去會議室」景霖講

過咗一陣,全部人都到咗會議室,我仲好似見到May 最吸引我既係佢上圍,唔得!景霖係最好的,冇幾耐景霖都入咗黎

「秘書麻煩你,將商場人流次數再匯報一次」景霖好嚴肅咁講

「第一日入場次數8931,第二日入場次7512,
第三日入場次數6739,而第四日.....」Ada越講越細聲

全個會議室都充滿頹廢既感覺,甚至安靜到連冷氣機聲都聽到

「好啦,今日我召開呢個會議,想問下大家對改善商場入場次數有咩建議」景霖好嚴肅咁問

「老闆,我地可以加強宣傳」我答

「呢幾日我地都忙住舖頭進駐嘅事,冇留意到呢一部份,sorry呀」阿Sam答

「其實呢段時間我地要準備既實在太多,所以忽略咗宣傳,我諗我地要搵啲PR幫下手」細強提議

係大家傾完一輪之後.......

「好啦,搵PR既事就交俾志明同細強去做啦,冇咩事要匯報既話就散會啦」

係散會之後,我一直都好擔心景霖同商場人流次數,但係兩者比較,我都係擔心景霖多啲,始終景霖一啲笑容都冇, Lunch時間我叫咗兩個外賣,諗住入房同景霖食

「老細」我敲門

「入黎啦」

入到去之後轉身閂門

「呀明,手上拎住啲咩啊?」 景霖扮開心問

「冇呀,咪係焗豬扒飯同肉醬意粉囉」我坐咗係景霖隔離

「咁我地食嘢啦」

「景霖,我哋個商場人流次數唔夠呀....」我有啲擔心咁問佢

景霖點頭回應,之後我攬住左景霖希望可以俾啲支持佢

係我懷抱中既景霖,好努力咁深呼吸去控制自己既情緒

「放心啦,我一定會搞番好個商場人流,之後光明正大係伯母面前拖住你!」

「明,我真係.....好擔心...鳴.....商場人流唔....夠....公司會....冇咗...」景霖一開口講野,流淚就控制

「唔會架,我地會拯救到公司」我摸住景林個頭安慰佢

「呀明,萬一公司冇咗.....你可唔可以唔.....遵守.....果個承諾啊.....繼續......同我一齊」慢慢景霖已經喊到連講野都唔清

「唔得呀!如果我唔遵守同你媽咪嗰個承諾,仲點遵守愛你一生一世呢個承諾啊」我大聲低頭對住景霖講

景霖俾我嚇到呆咗,

「好啦,唔好喊啦」我幫佢抺走臉上眼淚

「呀明,我愛你」景霖雙手cool住我條頸,抬高頭,輕輕錫左我一啖

食完lunch之後,我突然諗起Sandy係做PR
或者可以搵佢幫手喎,於是我一返到埋自己位,攞起手機,打開WhatsApp

「Sandy,我有job俾你做呀🤗🤗」
有文
Lm

「Sandy,我有job俾你做呀🤗🤗」

Blowjob
咁始終剩低既時間又唔係好多,臨時臨急要搵一個PR公關都唔係一件容易嘅事,再加上有一個信得過既熟人可以幫手,件事咪會更好,總括來講最終都係為志明同景霖係埋一齊既目標加上少少精彩姐
話唔定係handjob呢
屌你老味
真係冇諗過一個故可以爛咁多次尾, 接幾次手
呢次唔會
我同樓主作到大結局
請多多支持
「係,有咩job黎架?🧐🧐」

「妳而家得唔得閑?係上次果個商場等啦」

「好,一陣見啦」

我都WhatsApp 景霖話比佢知,我出咗去

「景霖,我要去商場同PR傾推廣啲嘢呀,今晚屋企等啦🥰🥰」

我Whatsapp完景霖之後,立即趕去商場

趕到商場,我離遠見到Sandy已經到咗,我都跑過去

「志明,你成頭汗喎,抹一抹先啦,你又會咁急既」Sandy係手袋到攞咗包紙巾出黎遞比我

「唔該曬妳呀sandy,因為我....真係時間唔多真係....麻煩曬妳」我接過紙巾後邊抹邊講

「咁你帶我參觀下個商場先啦,我地邊行邊講」

「好,其實主要搵妳係想透過推廣黎增加商場人流,商場有好多嘢食.....」我一路行一路講解

係帶住Sandy參觀商場既過程中,我間唔中聞到Sandy既香水味同體香,同景霖差唔多,甚至香過景霖

「咁你地有咩方法宣傳?越快越好因為好急!」我好心急咁講

「係既,幫緊你~幫緊你,咁我諗住係商場整個親子遊樂場,再整個情侶打卡點,再請YouTuber黎拍片,吸引人流」

「好,唔該曬妳Sandy」

「志明今晚有冇興趣一齊食飯?」

下?!估唔到佢咁主動,我都有啲嚇親

「下次啦,屋企人煮左我飯」我聖人mood上身

「哦,好啦我走咗先」Sandy好似有啲失望

同Sandy傾完嘢,我番屋企,我攞出鎖匙開門,打開門

「呀媽,景霖,我黎番啦」我大叫

景霖係廚房揸住把菜刀沖出嚟

仆街!唔通景霖知道我同Sandy既事....大撚鑊

「呀明,你番黎啦」景霖雙手cool住我條頸跳咗上黎

「係呀,同PR傾完商場啲嘢,人流好快會多番架啦」我雙手接住景霖

景霖錫左我一啖,正當我都想錫返景霖一啖

「咦!有其他女人香水味嘅」景霖攞住把刀放係我條頸度

「可能係個PR呀」我心虛咁講

「係咩,諒你都唔敢有第二個!」景霖講完之後就返咗廚房幫阿媽煮飯

———————————————-
夜晚,半島酒店總統套房

「雪.....雪....老細舒唔舒服啊?」神秘女子跪係Edward面對

「你繼續啦,你唔...好停呀」Edward口窒窒咁講

電話響起

「喂?」Edward顫抖着問

「老細,離限期得返兩個禮拜咋我應該點樣做呀?」一把嬌嗲女聲問

「梗係搞破壞啦,你咁樣都唔知點做,妳係咪想我即刻過黎懲罰妳先?」

「你好衰架老細,成日諗埋啲咁既衰嘢,人地都係唔知點做先打比你咋嘛」

「喇!呢單嘢如果妳搞得好好睇睇既話,再服侍得我細佬妥妥當當既,妳想要咩我咪比妳囉」

「係咪架老細?我想要層樓,我攪得掂件事既你買比我先?」

「係呀係呀!係咁先啦,咪撚阻住我做正經嘢呀」

「呵呵霖豬,你間公司遲早都係我架啦」Edward內心話......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞