(少甜)女神老細係我女朋友3.5.1

365 回覆
89 Like 6 Dislike
——————————外傳

「老公,老公」我係含糊嘅情況下聽到景霖叫我

「老公!起身啦!」我擘大眼見到景霖騎左係我身上,仲用手指輕輕篤住我塊面

「嗯,知啦,呀~呀」我申完懶腰,就望住佢

「老公你知唔知今日係咩日子呀?hehe」景霖依然騎係我身上面,雙手搭着我膊頭府視住我

「吓,咩日子呀?」我個腦即時整速運行諗下今日係咩日子,唔通係拍拖周年,但係應該唔係今日喎

「今日係結婚一個月呀!咁都唔記得,啍!」景霖見到咁耐都答唔到,就扮嬲咁望住我

「唔嬲啦老婆大人,我一陣帶你去個地方呀,慶祝一下我有個靚老婆一個月呢個大日子」我雙手攬住景霖,面貼面對佢講

「係咪架?邊到黎架?」景霖聽到都即刻笑番,好似小朋友有得去旅行咁樣

「係呀,不過你比我梳洗先啦」我都要少少時間去搵人求救呀!!!

我錫左景霖一啖,佢就好開心係度揀緊著咩衫出去

我即刻入到廁所之後,我立刻Whatsapp呀媽

「呀媽!救命呀🥺🥺」

我梳洗完之後,出到黎見到景霖已經化好妝,佢今日上身著白色小背心,下身著左緊身牛仔褲,再加埋白色波鞋。哇!真係標準既少女Look呀,完全唔似人妻,我真係娶啱老婆呀

「咦,出黎啦老公,我行得啦」景霖見到我係廁所出黎

「唔好住!你著件外套就行得啦,我唔想我老婆比人睇到蝕曬!」我係衣櫃搵左件薄外套比景霖,咁好既身材一定會比仔昅啦,要好好保護我老婆先得。

「好啦,hehe」景霖著左薄外套之後,我就拖住景霖出門口

今日星期日,所以全叔放假,變咗由我用當年係拓海老師身上學到既技術,揸車去到迪士尼樂園..........隔離既迪欣湖

到咗之後,一落車

「老公,我要去廁所呀」景霖講完就去咗廁所

「喂,阿媽你係邊呀?」我見到景霖入左廁所,即刻打比阿媽

「阿媽你係邊呀!」我好心急咁講

「咪係你後面囉,衰仔!」

「阿媽唔該晒呀!」我擰轉身見到阿媽,阿媽比左一袋野我,之後就走左啦

當我拎完野之後,就諗住去廁所門口等景霖

屌!點解有個靚仔同我老婆吹水?

「老婆!同邊個咁好傾呀」我即刻跑過去,攬一攬景霖膊頭,望住個靚仔
留名
個男仔就係之前cross over個故嘅男主角
家明?
————————外傳

「咦,老公,呢個係我大學同學chris呀」

「你好,Chris,我係景霖既老公,叫我做志明得架啦」我立即比個下馬威Chris ,景霖係我架!!!!!

「你好呀,志明,唔講啦我番搵屋企人先,拜拜」Chris唔知係識做同知難而退,講完佢都走左

「拜拜」走啦!屌你老母!狗沖我老婆!

「我哋走啦老婆!」我拖住景霖走去草地

去到草地,我拎出阿媽準備好既野餐墊鋪係地下,景霖都隨即除鞋坐係上面,我背向景霖準備打開食物出黎

「老公?你係咪呷醋呀?」我擰個頭望過去

「唔係呀!」我一打開個野餐籃,居然係菠蘿腸仔同埋三文治,都係嘅,咁急邊會準備到花巧嘢

「食野啦」我將菠蘿腸仔同三文治放係墊上面

「唔好呷醋啦老公,最多今晚煮飯俾你食啦,黎啦,呀!」景霖將菠蘿腸仔遞係我面前

「算你啦」我聽日景霖今晚親自下廚,即刻開心返

過咗一陣,我同景霖都食晒菠蘿腸仔同三文治,阿媽預既份量啱啱好

「老公!好似好好挽咁呀,我地不如去挽下囉」景霖指住湖上面船

「好呀,我哋都玩下」我地就租咗兩個鐘既腳踏船

「老公呀,你係咪真係識踩傢」景霖成頭問號咁問我

「當然識啦,我中學果陣嚟玩過,果陣踩到變噴射飛船傢」景霖好擔心咁望住我,我負責踩

「老公踩快啲啦」而景霖負責揸,佢開心到好似變咗個小朋友咗樣

最後憑住我高超既技巧,終於可以係夠鐘前踩到去岸邊,落船果下腳仔都軟

踩完船之後,我哋揸車番屋企,係番屋企之前,我同景霖去咗supermarket買今晚餐飯嘅食材

「老公,你沖涼先啦,出到黎應該有得食㗎啦」景霖講完就將食材攞入廚房

「好呀老婆」我放低啲嘢之後就入咗廁所

出到黎,見到景霖紮起頭髮,攬住圍裙,成個日本人妻煮飯等老公放工返嚟咁,真係好正,小志明都精神咗!

「老婆,煮緊咩啊?好香呀!」我從後攬住景霖,食物香味都不及景霖體香真係好香

「冇呀,今晚諗住煮Fillet of Beef wellington 」我望住件牛,嗯,似模似樣,景霖呢兩年嘅廚藝真係進步不少

「我都幫手啦」我左手攬住景霖條腰,右手捉住佢隻手同個夾

「叮」過咗一陣,微波爐發出聲音,有得食啦
得罪講句
挽你老母
冷靜啲
噴射飛船
————————外傳

我慢慢係微波爐到拎Fillet of Beef wellington 出黎,攞係抬面,等佢靜止10分鐘左右

「咔~咔」我拎起刀叉切緊件牛肉

「嘩,賣相好似唔錯喎」景霖對佢自己有份煮嘅野,充滿信心

「喔,咁我哋快啲食啦」講完我將已經切好嘅牛肉放入口裏

可能今日我用咗太多體力太肚餓,我覺得景霖煮既呢一餐實在太好食啦,我食得特別快。食完飯之後,景霖就幫手執番啲碗碟入廚房洗,佢紮起頭髮同攬住圍裙綁好腰既帶,望過佢身玲瓏浮凸,條腰好纖幼,真係好正。

「老婆,我洗啦」我貼住景霖個背脊,雙方從後攬住景霖條腰,順便攞景霖個patpat磨咗小志明幾下

「又會咁好死既,講啦,今次想要咩?PS5?」

「唔係呀,係獎~勵!」我feel小志明已經硬曬啦

「今晚?唔安.....」景霖好困惑嘅表情,講都未講完,我用手托高景霖下巴,錫咗落去景霖個嘴唇

我擰轉景霖成個人,繼續一手攬住佢條腰拉向我既方向,我慢慢拉景霖番房

「撲!」去到床邊,我一手推到景霖落床

我爬上床,開始不斷錫景霖耳仔同條頸,同埋伸手入去摸佢個胸,真係好軟,景霖雙手放係我口心,間唔中推下我

我見景霖都開始紅面,都差不多啦,就開始要進攻白虎穴,我一手伸入去條底褲度,嗯!果然真係濕晒

「老公......唔安全呀!」我正幫緊景霖除褲,佢諗住叫停我

「但係你濕晒啦喎」我冇理到佢,除埋條低褲,我揸住小志明諗住插入去白虎穴

「老公.....唔好啦......呀!」景霖都未講完,小志明已經等唔切入咗啦

「唔驚啦.....老婆....」我擺動條腰,而且不斷加快速度,景霖用雙手頂我個肚

「 呼...呼..呼.....細力啲...呼....呀......」景霖不斷呻吟

「呼...呼,知啦老婆」景霖既白虎穴真係好舒服,完全係啜住小志明

「老婆.....我」可能小志明忍咗好耐,快就射咗出嚟

正當我想將小志明拎返出,景霖用腳踢開我,沖入廁所沖涼

一個月之後

「老公,醒啦醒啦」我一朝早就比景霖叫醒我

「張志明!醒啦!有野同你講呀」究竟有咩要咁趕同我講呀

「係 老婆大人,請問咩事呢」快啲講完,我想繼續訓呀

「兩...呀...你......爸....啦」景霖講到好細聲,聽唔清佢講咩

「嗯?老婆你講咩呀,咩兩個爸爸呀」

「兩條紅線!你做爸爸啦!張志明!」景霖比我激到大大聲講出黎

我有冇聽錯呀,我做老豆?我做老豆呀!
咁外傳就暫時去到呢度

希望各位巴打期待同支持新故

已經初步構思緊

大大力支持。
lm
點解啲扑嘢情節可以好過原作咁多
同 miss甜故有得揮
ok ar 支持
咁岩姐
正啊 完結撒花
多謝2個樓主接手,你哋寫得好好
扑嘢情節,武騰巴先勁,扑一次寫3日不過樓主都好勁,寫得好有畫面
多謝曬大家既支持其實如果冇你哋,我同做愛巴都唔會繼續寫落去,志明同景霖終於係埋一齊啦,希望大家支持下遲啲做愛巴所寫既新故啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞