(少甜)女神老細係我女朋友3.5.1

365 回覆
89 Like 6 Dislike
我攝返啲紙巾返去先
咁妳仲係張太咩
大佬呀,比次機會啦
平時,番工放工都已經寫,放工番到都有寫
真係搏到盡架啦
我都係講笑啫
辛苦哂兩位
咁今晚係咪出兩篇?
「唔好...啦.....有人....入黎.....啦」景霖拎返出我係條裙隻手出嚟,向顯示樓層位望一望

「叮!」一開lift見到一個員工,佢諗住入黎

「上架!」我大聲提醒佢

「哦,唔好意思」佢講完之後,我瘋狂禁關咗門掣,真係阻住曬呀!

閂咗門之後,我繼續貼近景霖,景霖都雙手cool住我同時抬起頭望住我,我一路錫佢一路伸手入咗條裙到,摸到白虎穴,已經忍唔住,一手扯低粉藍色T-back,而條T-back滑到落去景霖既小腿

「叮!」

「呀明.....到...啦」景霖叫我

「嗯!」我將景霖雙腳先左後右咁提高,條T-back滑到地下,我執咗佢入褲袋,拖住景霖出lift

「618.....618......」我好心急拖住景霖搵房

「係到....呀明」景霖仲喘緊氣

「咔」

入房到,我把景霖擰轉身,我一手將條裙背後嘅拉鍊拉落嚟,白滑背脊再一次呈現係我面前,將粉藍色bar同連身裙除落嚟,景霖都踢走佢對高踭鞋

「呀明....黎啦」景霖拖住我

景霖係床邊雙手cool實我向後傾,我比景霖扯咗上床,佢雙腳cool實我條腰

「我要呀.....比我呀」景霖係到呻吟

「得啦!得啦!」我一邊除衫一邊講,景霖都幫我除褲

「呢到呀.......黎啦......呀!」景霖將小志明係條褲捉出黎,對佢既白虎穴,我都應要求插入去

今次我改全長既抽插方式,雖然係最攰嘅,但係咁樣可以令到景霖舒服啲

「呀......呀......呀」景霖不斷大叫

我不斷抽插景霖,景霖都叫到冇咩力咁,我慢慢將小志明攞出黎,我轉攻白虎穴

「呀明....你做咩.....呀!」景霖好奇怪咁問我,我一野奶落陰道

「嗯....嗯......呀!」我慢慢奶,去到豆豆位,我將嘴唇形O形,吸啜豆豆位,一邊啜住一邊用條脷打圈

「呀...明....好舒服.....呀.....我唔得......啦...」嘩!景霖潮吹左,爭啲噴落我塊面度

「哈哈,係咪好舒服呀?」

「係呀.......」

「咁我到啦」我見到小志明仲係咁精神,我將景霖擰轉身,再拉高佢條腰,形成狗仔式

「嗯.......嗯.......嗯....呀.......嗯....嗯」景霖既白虎穴潮吹完好濕,小志明一下就入咗去

「呀...呀......呀.......呀.........」景霖係咁呻吟,我一邊抽插景霖一邊打佢pat pat

我不斷抽插景霖,景霖個白虎穴真係緊,每一次抽都feel到白虎穴啜住小志明,而每一次插都好似開闊西隧咁

「呀明......再快....啲....」我不斷擺動條腰

「景霖.....我要射....啦....」我射曬入去白虎穴,

「我....仲要呀.....」景霖擰過黎,用手推倒我,好主動咁騎上黎

就係咁一晚,我同景霖不停做愛,可以試既花式,我哋試過曬,今次真係好滿足!

「哈哈!你睇下你軟曬啦」景霖用手捉住小志明

「你好好呀?你都濕曬啦」我用手指插入去白虎穴撩啲水出黎比景霖睇

「呀明呀!好多謝你幫我救番公司」景霖錫我一啖之後趴左係我口心

「傻瓜,我唔幫你仲幫邊個呀?」我雙手攬住景霖,錫佢額頭一啖

———————————
兩年後 巴黎

「呀!終於解決咗個客啦」我返到酒店房興奮到大叫

我望住巴黎鐵塔,打開銀包望住我同景霖既合照,如果佢係度同佢一齊望住呢個靚景就好啦

「唉,景霖我好掛住妳呀。」我有啲唏噓

「張志明我愛你,張志明我愛你」電話突然響

「喂?」

「喂!張經理,準備好曬啦啲嘢,等你返嚟咋!」

「屌你咩細強,都話叫返我做呀明,我應該會係聽晚返黎」

「好,等你回歸」

收線之後,我極速執行李準備返香港,將一早準備好嘅嘢,放係衫袋
Sorry呀各位巴打,今晚我比較忙所以遲咗出文唔好意思🙏🏻🙏🏻
唔同阿明叫細強幫佢準備既野係用嚟同景霖求婚?
睇埋落去咪知
當去到結局完曬既時候 想重睇既話就要先睇翻原作個post 睇到一半 就要轉睇 武藤巴個post 再到原作出幾篇之後再潛水 又要再轉過黎呢邊睇埋個結局 未L試過睇甜故睇到咁樣
但篇文真係好感人.......
咁轉折都值得睇落去
你嘅意思係我寫得好感人?
仲要冇上載去紙言
聽晚準時大結局
No
接受唔到佢地咁快就大結局
冷靜啲

happy ending嚟㗎喎

何樂而不為呢

另外有關會唔會寫落去嘅決定

都會公布埋

我知係Happy ending
只不過想繼續睇佢哋兩個

不過睇阿明同景霖果陣同睇「我想要你,仲有你嘅世界」個感覺好似 可能兩位女主角都係成個細佬女咁

希望你地可以出個外傳講佢哋嘅婚後生活咁就正
欣賞你哋

希望可以繼續睇啦
佢哋好得意 好鍾意佢地依 pair
會唔會交待返Edward點?佢嘅復仇行動只係得大波May做二五仔呢一招?好似太簡單就攪掂咗咁

另外要多謝兩位巴打同之前武藤巴肯接手呢個故,真係冇諗過可以睇到結局
首先多謝你支持先

關於Edward ,我哋都會輕輕咁帶過

至於佢嘅復仇行動都係轉捩點嚟姐,轉捩志明同景霖可以真真正正喺埋一齊,咁我又覺得簡單搞掂咗又唔會好過份
始終我都唔係好想寫到好似TVB咁

我寫好咗㗎啦 等樓主上水出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞