[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Speaking of E3, I heard from a **second-hand** source we're getting Final Fantasy VII Remake for Switch, and it should be shown at E3.

任豬終極FF
訂左孖車既
早幾日無你地份啦
點會有鋪頭打比你話
[我地偷跑呀,你黎拎貨啦]

其他無訂既 .. 今日係機會喇

我訂果陣佢同我講今日有得拎
海外ゲーマーのColdeggman氏はゲームキューブ版『どうぶつの森+』のスピードランに挑戦し、ゲームで収集できるアイテムをすべて集めながら22時間49分という驚異的なタイムを叩き出した。
Speaking of E3, I heard from a **second-hand** source we're getting Final Fantasy VII Remake for Switch, and it should be shown at E3.

任豬終極FF

諗下好啦
何況我唔睇好哩隻ff7重制
訂左孖車既
早幾日無你地份啦
點會有鋪頭打比你話

其實我都想訪問下你
你點解會訂既?
你係怕無得玩? 定即日會貴?定其他原因?

任豬終極FF

諗下好啦

用FF15的系統重製當然唔會好得去邊啦

任豬終極FF

諗下好啦

用FF15的系統重製當然唔會好得去邊啦

整FF6但一樣用返FF6系統仲好
訂左孖車既
早幾日無你地份啦
點會有鋪頭打比你話

其實我都想訪問下你
你點解會訂既?

純粹唔想煩 都唔知開售咩環境 車費時間都係度
加上我有其他野訂 一次拎算
馬車今日出
雖然好多人都驚食炒價
但大家都有信心賣到會入ge game
炒ge機會反而唔大
就算開舖個時賣貴左
到夜晚應該好快降返價
馬車今日出
雖然好多人都驚食炒價
炒ge機會反而唔大
就算開舖個時賣貴左
到夜晚應該好快降返價

28號喔 唔計偷跑
馬車今日出
雖然好多人都驚食炒價
炒ge機會反而唔大
就算開舖個時賣貴左
到夜晚應該好快降返價

28號喔 唔計偷跑

今日偷跑呼聲太高
心理關口:380,高過依個價我寧願買DL版
訂左孖車既
早幾日無你地份啦
點會有鋪頭打比你話

其實我都想訪問下你
你點解會訂既?

吳幸美都玩連登
冇得walkin?

睇下點
冇得walkin?

睇下點

要講暗號[member]不見天日[/member]
冇得walkin?

睇下點

要講暗號

自膠
比班cd rom知道左暗號,大家早啲出去,唔係好快無晒
日森訂唔係一日前收email咩? 冇嘅

你睇下今日幾多號
訂左孖車既
早幾日無你地份啦
點會有鋪頭打比你話

其實我都想訪問下你
你點解會訂既?

吳幸美都玩連登

你睇下今日幾多號

睇呢個post睇到錯曬日子
旺角邊間會有偷跑
旺角邊間會有偷跑

不如問下邊間冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞