[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咁講啦..都要睇邊間嘅
188都仲有少量良心鋪嘅
去COFFEE老豆老母真係揾自己笨柒
你地玩孖車感覺點,我今晚先DL到
雖然DL係貴但我都唔想比錢D撚狗舖賺
之前灣仔D舖既所作所為太令人噁心
果D咩兩倍炒價,逼你炒價食骨之類
有D衰到我一世都記得,話太忙好多人買Switch唔會幫你痴芒貼除非肯比$200手工費,有貨偷跑唔比訂咗機果D反而成批比晒大陸客

有個老闆變面超快,舊年玩Digimon Linkz前後去佢間舖用左5-6萬蚊港幣買佢D iTunes點數課金,佢都會同我傾計同我好似好fd咁

發售前幾日我想搵佢訂,佢仲話唔駛啦有實留比我,又話我買佢唔賺都行貨原價賣比我,講明唔駛食骨,拍晒心口話唔駛擔心一定留一部比我

結果發售日我去到問,佢要我$4400食四骨,佢仲話見我熟先平比我,街客要$4500,嘩平果一百蚊真係多撚謝晒喎,佢仲鬧我話平比我塞錢入我袋都唔要真係好撚蠢,之後我寧願去直銷網買水貨連兩隻Game $3700左右都唔益佢,事後唔會再幫襯188呢間

尋日去到,188 D狗舖又玩野,第三廠出果D孖車駄盤原價$58佢地賣$100-$120,Hori果個其實原價$95(附近電腦城賣$95半日賣晒,電腦城另一間賣$160多到無人要),188好多間Hori果個都賣到$160-$180,係得一間$110正常價賣,唯有幫襯佢

咁你咪買剩GAME囉..
度度都平過你DL
你話方便D都OK...炒?你係去咗火星?
軚盤果D算啦,孖車跟本就駛

孖車我買DL就係唔想比188 D舖賺同貪方便
唔關孖車咩價錢事,係上個月班人太過份
話時話樓上點解一睇知我講邊間

買GAME買機最撚黑都係呢2間
估都估到

屌,原來我o係coffee老母度買大使機
你地玩孖車感覺點,我今晚先DL到
雖然DL係貴但我都唔想比錢D撚狗舖賺
之前灣仔D舖既所作所為太令人噁心
果D咩兩倍炒價,逼你炒價食骨之類
有D衰到我一世都記得,話太忙好多人買Switch唔會幫你痴芒貼除非肯比$200手工費,有貨偷跑唔比訂咗機果D反而成批比晒大陸客

有個老闆變面超快,舊年玩Digimon Linkz前後去佢間舖用左5-6萬蚊港幣買佢D iTunes點數課金,佢都會同我傾計同我好似好fd咁

發售前幾日我想搵佢訂,佢仲話唔駛啦有實留比我,又話我買佢唔賺都行貨原價賣比我,講明唔駛食骨,拍晒心口話唔駛擔心一定留一部比我

結果發售日我去到問,佢要我$4400食四骨,佢仲話見我熟先平比我,街客要$4500,嘩平果一百蚊真係多撚謝晒喎,佢仲鬧我話平比我塞錢入我袋都唔要真係好撚蠢,之後我寧願去直銷網買水貨連兩隻Game $3700左右都唔益佢,事後唔會再幫襯188呢間

尋日去到,188 D狗舖又玩野,第三廠出果D孖車駄盤原價$58佢地賣$100-$120,Hori果個其實原價$95(附近電腦城賣$95半日賣晒,電腦城另一間賣$160多到無人要),188好多間Hori果個都賣到$160-$180,係得一間$110正常價賣,唯有幫襯佢

咁你咪買剩GAME囉..
度度都平過你DL
你話方便D都OK...炒?你係去咗火星?
軚盤果D算啦,孖車跟本就駛

孖車我買DL就係唔想比188 D舖賺同貪方便
唔關孖車咩價錢事,係上個月班人太過份

支持,射落海都唔撚好益人

老老柒柒,任天堂都算一流一既祟美公司
D成名角度同遊戲,除左動森基本上唔係美系造形就係英文名
利伸:好憎美系風,讀過設計

估都估到

買機又未幫襯過佢
買Game次次都做到全商場最平個價比我,開句聲就有
btw舊年課金Itunes卡由630加價加到780 我仲要平均一個禮拜幫襯佢兩次keep住幫襯左一年

估都估到

買機又未幫襯過佢
btw舊年課金Itunes卡由630加價加到780 我仲要平均一個禮拜幫襯佢兩次keep住幫襯左一年

Itunes卡都要去GAME鋪買
AEON Stores Hong Kong

Nintendo Switch貼心套裝,聽日有得攞喇!

喺2017年3及4月預訂咗Nintendo Switch貼心套裝嘅顧客,有得攞啦!
詳情可向購買之店舖職員查詢!
想買現貨嘅朋友,一定要繼續留意住我哋嘅Facebook喇~

估都估到

買機又未幫襯過佢

1上2樓見到果間係咪期中一間?

求加fc

估都估到

買機又未幫襯過佢

無信用卡,平時碌開男朋友果張
廢事佢找卡數發現我課金咁重手

估都估到

買機又未幫襯過佢

1上2樓見到果間係咪期中一間?

動森,zelda,splatoon係任記直廠所以有得做mk角色
比卡超,卡比果啲係同任記旗下但唔係由任記出既line
所以佢地就無份玩mk?係咪咁理解?

估都估到

買機又未幫襯過佢

gay
動森,zelda,splatoon係任記直廠所以有得做mk角色

可以咁諗
但比卡超點揸車

估都估到

買機又未幫襯過佢

gay

岩你爆菊

可以咁諗
但比卡超點揸車

比卡超做車咪得
http://www.4gamer.net/games/298/G029812/20170427084/
「モンスターハンター ストーリーズ」今夏に無料アップデートを実施決定。新オトモンを追加

補返LINK
仲左冰麒麟一角大轟同斬龍
呢D內容其實夠佢出2
銷量問題

可以咁諗
但比卡超點揸車

比卡超做車咪得

隻鬼冇腳都踩到油門同煞車
比卡超有手有腳冇理由揸唔到

卡比應該計任記?比卡超我估係睇角色智力例如比卡超淨係識打交個智力唔應該識開車?而且比卡超出現唔通比佢無限打雷劈人?定食蘑菇前衝變伏特攻擊撞人?比卡超一出跟住D人又要埋噴火龍到時真係大亂鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞