[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Puyo tetris出左
有無人買左可以確認下係咪無得單機雙人玩online

WOW

美服一買佢要ZIP/POSTAL CODE, 你地會填咩??

填個免稅既就得

個ac要揀咩ser 我揀uk係咪柒左

唔係, 玩eng 好似知自己做緊乜多D, 所以突登買ENG VER 玩

WOW

美服一買佢要ZIP/POSTAL CODE, 你地會填咩??

填個免稅既就得

唔係, 玩eng 好似知自己做緊乜多D, 所以突登買ENG VER 玩

好似真係冇 雙人單機ONLINE
原來職安真漢子有得抽野

搵到老野狗之後5000幣抽一次果個?

有人放風話聽日mk8派貨,
我睇下聽朝有無電話到先

乜日森隻綠帽達連Amiibo啲定價咁鬼嘅?

http://japhub.com/?c=5116

果然冇中國人騙子咁醒

乜日森隻綠帽達連Amiibo啲定價咁鬼嘅?

http://japhub.com/?c=5116

果然冇中國人騙子咁醒

game 450,amiibo 120*2,
690淨底就係貼紙價

有冇巴打部機好似一邊mon突左出黎,另一邊冇事
咁洗唔洗拎去整?

有冇巴打部機好似一邊mon突左出黎,另一邊冇事
咁洗唔洗拎去整?

想換咪換
唔想換咪壓返落去

WOW

填個免稅既就得

仲諗住有free mode有機 可惜

差呢樣姐, 其MODE 他都好好玩

DIU ONLINE D 人玩PUYO 好勁
抑歷多入唔入line group
抑歷多入唔入line group

無line

WOW

填個免稅既就得

你個名

WOW

填個免稅既就得

你個名

網名姐,

同女友玩到上左癮停唔到, 不論tetris or puyo, 喪練 T SPIN, sandwitch, 隻GAME真係好毒
唔識睇日文啊
日森孖車係咪可以早一日收到??
係咪日森頭好d?
原來職安真漢子有得抽野

搵到老野狗之後5000幣抽一次果個?

一開波係抽5000

Speaking of E3, I heard from a **second-hand** source we're getting Final Fantasy VII Remake for Switch, and it should be shown at E3.

WOW

填個免稅既就得

如果有都幾正
訂左孖車既
早幾日無你地份啦
點會有鋪頭打比你話
[我地偷跑呀,你黎拎貨啦]

其他無訂既 .. 今日係機會喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞