[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打日森買開下載版?
要日本地址先得? 同埋個價未計tax ?
日森買數位要點做 媽車
咪益狗鋪啦 eshop 啦

ESHOP係唔係只可以入40 之後就100?
軚盤買dobe定gamewill好
官方個隻遲d返貨連多隻joycon先一齊買

how much

how much

上面個兩款好似都係幾十蚊
任記官方個隻好似要百幾? 唔清楚
點解一定要買軚盤?
唔係必要架嘛,係作狀似渣車咋嘛?
唔好同我講必需喎

點解一定要買軚盤?
唔好同我講必需喎

真實囉,玩賽車game唔用軚盤玩不如玩番自己條撚好過
btw得軚盤無brake好似差咁d野
點解一定要買軚盤?
唔好同我講必需喎

叫g29出款對應ns
點解一定要買軚盤?
唔好同我講必需喎

冇油門都叫玩賽車GAME?

你番去玩自己碌鳩算啦
點解一定要買軚盤?
唔好同我講必需喎

叫g29出款對應ns

其實個軚盤有無特別制??? 定純粹一架軚盤既架???
屌諗住乜都係Eshop 買

但有冇巴打知mk8 幾多容量?13gb?

Eshop搵唔到

好似接近8gb

D 人$410都叫曬春...但明明定價係350到

定價350?
邊度搵到350咁平? 分享下好喎巴打

之前日森實體5100yen

計返咪$390左右,加埋運費幾錢?

你點計到390

日森show 固定匯率係0.77,最後係咪用0.77計就唔太清楚啦

佢固定匯率好似係0.73
點解一定要買軚盤?
唔好同我講必需喎

凌空軚盤有幾好feel

凌空軚盤真係諗起都覺得窄窄地....

呢個話題唔係WII果時就講緊咩?
點解一定要買軚盤?
唔好同我講必需喎

凌空軚盤有幾好feel

凌空軚盤真係諗起都覺得窄窄地....

得罪講句, 似弱智
實有人成個身則埋扭

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞