[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
搞聚未
俾人連環道具
見今次買mk8d既人好多上一次玩mk已經係nds果時

對上一隻係wii果隻

其實NDS果時玩就多人 買就....

NDS仲有隻美版係度,細個唔識睇日文
記得MKDS出果時數字卡仲未好流行既
搞聚未

你係飛機上面同我地聚啦
搞聚未

你係飛機上面同我地聚啦

搞錯牙
係咪日acc先有得連機 係既話直接用日acc玩算

求推介

anker吧,不過香港好似難搵

黃金地牢有

求推介

黃金地牢有

一個月前去過 冇usb-c果隻anker
無pre download
拎住條key托柒

i have little bit nervous.

對上一隻係wii果隻

孖車出時未有R死卡

所以反應都唔差

對上一隻係wii果隻

孖車出時未有R死卡

所以反應都唔差

Mario Kart DS
23.60 million pcs.

對上一隻係wii果隻

孖車出時未有R死卡

所以反應都唔差

仲未計r4

求推介

黃金地牢有

佢放在anker apple 線隔離
好細盒
0.9m $99
https://www.amazon.com/gp/product/B01A6F3WHG/ref=s9_acsd_al_bw_c_x_1_w

對上一隻係wii果隻

孖車出時未有R死卡

所以反應都唔差

依啲 game 睇長線架嘛
賣成 100m 部機,連 25% 數量嘅 game 都賣唔到

求推介

黃金地牢有

好細盒
0.9m $99
https://www.amazon.com/gp/product/B01A6F3WHG/ref=s9_acsd_al_bw_c_x_1_w

佢好似係想搵尿袋

對上一隻係wii果隻

孖車出時未有R死卡

所以反應都唔差

依啲 game 睇長線架嘛
賣成 100m 部機,連 25% 數量嘅 game 都賣唔到

R4
建築物或裝飾
建築物或裝飾

港任鳩譯,我估係車架同降落傘?
Mario Run活動換MK8D建築呀

重點係 瑪利歐賽車8 豪華版
Eshop 係咪死左server?

求推介

黃金地牢有

好細盒
0.9m $99

佢好似係想搵尿袋

amazon買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞