[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
一隻remaster驚都咁好賣
睇嚟老任出返哂WIIU驚都夠做啦

bayonetta出即刻買

屌...STEAM先128 4K 版...SWITCH?不了
大埔見到有間藍店擺孖車 $418
不過冇問有冇貨

410都有啦

其實都好多人好似我咁skip 左WiiU... 所以先會咁好賣
明明都係日版game
又要等港行代理,尋日已經比屋企人薄責緊,睇到uwire個直播問有得玩未

巴打你D屋企人咁攪笑嘅
咁都可以比屋企人薄責
唔玩唔駛死架喎大佬.......

唉我都想知,其實我都寧願等多幾日,因為仲有3DS果隻咩DX未返
喜利問左around $420 話4點會有貨
買左講聲黎聽下

屌...STEAM先128 4K 版...SWITCH?不了

但steam無2

一個月port一隻,夠佢玩到下年

真心想佢出STARFOX...WIIU果控法真係太ON9 SKIP咗

但steam無2

出3啦...仲2
大埔見到有間藍店擺孖車 $418
不過冇問有冇貨

Fb有人話有

真心想佢出STARFOX...WIIU果控法真係太ON9 SKIP咗

WIIU有幾多人有

Ssp左至右 528 458 458 420 470
葵芳410
有冇巴打冇用原裝牛
用手機charger 搭type c 線叉?
效果如何? 諗緊買番條 type c線

你要type c to type c再配usb pd牛先有原裝牛咁好力

thx
咁睇黎都係買個轉插算

利申: 水機
高過420果D都on9

WIIU有幾多人有

所以我一直都覺得WIIU係真正任豚機

左至右點解
老細話今日返,未知幾錢

左至右點解

即係SSP都係大約做呢D價
老細話今日返,未知幾錢

上面玩緊啦仲等
昏迷左幾耐
有冇巴打在misonin訂?
收到call未?

未..打咗去..佢哋話行應該要星期五

有冇話幾錢?

都係話4百頭...落1舊水訂囉
巴打訂之前你冇問咩?

果陣有問
佢話420-430
但岩岩睇張單冇寫餘額
即係佢話幾多都得
一陣又係458
咁等黎做咩

其實係架...
心我會屌9佢之後退訂買DL算

岩岩見fb 金源訂左有得拎
唔知SWITCH版同WiiU版係咪同SERVER?
定SWITCH還SWITCH,WiiU還WiiU?
訂左$410, 28號去拎
輕鬆, 唔洗周圍搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞