[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
https://www.hk01.com/%E7%A7%91%E6%8A%80%E7%8E%A9%E7%89%A9/86707/Mario-Kart-8-deluxe-Switch%E4%B8%80%E6%A9%9F4%E6%89%93%E6%96%B0%E8%BB%8A%E6%BF%80%E8%A9%A6
人地冇game喺手都專業過某本地科技界知名網媒
至少人地識得Wii U

unwire 同假fami以為係新game

有冇人寫信過日本 fami 投訴下
觀廣今日有..但佢仲係話未知價錢....
如果佢高過428
我以為唔會再去呢間野買

個個都係咁講架啦

聽我個Fd講有一間鋪收399....
今日買要加120...
呢D鋪真係撚狗咁撚

預料之內啦
https://www.hk01.com/%E7%A7%91%E6%8A%80%E7%8E%A9%E7%89%A9/86707/Mario-Kart-8-deluxe-Switch%E4%B8%80%E6%A9%9F4%E6%89%93%E6%96%B0%E8%BB%8A%E6%BF%80%E8%A9%A6
至少人地識得Wii U

偽法米通真係柒到唔敢睇
有冇巴打在misonin訂?
收到call未?

未..打咗去..佢哋話行應該要星期五

有冇話幾錢?

都係話4百頭...落1舊水訂囉
巴打訂之前你冇問咩?

果陣有問
佢話420-430
但岩岩睇張單冇寫餘額
即係佢話幾多都得
一陣又係458
咁等黎做咩
至少人地識得Wii U

偽法米通真係柒到唔敢睇

有人comment 提醒佢
之後佢話自己買唔到機所以唔知

無機學人寫game評
至少人地識得Wii U

有冇人寫信過日本 fami 投訴下

fami 錢已袋
屌佢坐地起價佢咪同你講冇貨囉
慢慢等啦
有冇巴打在misonin訂?
收到call未?

未..打咗去..佢哋話行應該要星期五

有冇話幾錢?

都係話4百頭...落1舊水訂囉
巴打訂之前你冇問咩?

果陣有問
佢話420-430
但岩岩睇張單冇寫餘額
即係佢話幾多都得
一陣又係458
咁等黎做咩

其實係架...
心我會屌9佢之後退訂買DL算
老任好似有發公告説不能逃跑....?
慢慢等啦

呢間貴咪去第二間

你知我知個單眼佬都知

隻隻game 都唔比架啦
慢慢等啦

呢間貴咪去第二間

炒價搶舊game 恥笑區
咪益狗鋪啦 eshop 啦
如果佢高過428
我以為唔會再去呢間野買
賣Game Store個臭閪唔開480 以上我請飲益力多呀

我係另一間...呢間一向D野鬼鬼地
我係油器領域訂~
俾一次機會佢
如果開個價貴過我出去Walk-in
咪蠢一次當買教訓...
下次就咪使旨意我再去訂野

個臭閪撈到開分店月入幾萬

聽人講

我頭先隨意入去賣驚Store...
個Pro賣598
炸彈人近400
1+2 switch又係近400
佢樣樣野都係當自由行價錢咁賣

大把大陸人爭住入去比人撚狗

日森下載版¥ 5,812喎

你淨係計千位呀

俾你扣埋稅都仲係三百七

幾時開始係拎日森優惠價計官方定價架

幫佢兜埋

佢話定價咋, 冇話官方定價
日森優惠定價唔係定價?

日森digital版無得退稅海外地址佢唔賣比你

我有喎

我都試過ok
如果佢高過428
我以為唔會再去呢間野買
賣Game Store個臭閪唔開480 以上我請飲益力多呀

我係另一間...呢間一向D野鬼鬼地
我係油器領域訂~
俾一次機會佢
如果開個價貴過我出去Walk-in
咪蠢一次當買教訓...
下次就咪使旨意我再去訂野

個臭閪撈到開分店月入幾萬

聽人講

我頭先隨意入去賣驚Store...
個Pro賣598
炸彈人近400
1+2 switch又係近400
佢樣樣野都係當自由行價錢咁賣

大把大陸人爭住入去比人撚狗

觀塘都多大陸人買咩

唔知
屯門元朗勁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞