[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
昨天發現左邊Joycon個扣爛左,崩左一忽
如果大力少少推會卡唔住
尤其手提玩接power果時會唔小心推左出來
應該買多一對定一個散買好?
抑或用住先

買多pair 囉
呢隻留黎4 打先用

行?水?
行有保

水貨,無跌過,自己爛的
我懷疑係因為裝/拆得多
因為我無買pro掣
返到屋企我拆Joycon出來做手抦Mode用

買咗幾耐呀
裝拆過幾多次呀
拆嗰陣好暴力?

3月3日到而家
每日早上由手抦拆出黎裝上部機
返到屋企又又部機拆出來裝返上手抦
都係㩒制拆無用力
個扣似係磨爛的因為變左斜角
如果大力少少推會卡唔住
抑或用住先

買多pair 囉
呢隻留黎4 打先用

行?水?
行有保

水貨,無跌過,自己爛的
我懷疑係因為裝/拆得多
因為我無買pro掣

買咗幾耐呀
裝拆過幾多次呀
拆嗰陣好暴力?

3月3日到而家
都係㩒制拆無用力

其實目測都似好易磨爛
如果大力少少推會卡唔住
抑或用住先

買多pair 囉
呢隻留黎4 打先用

行?水?
行有保

水貨,無跌過,自己爛的
我懷疑係因為裝/拆得多
因為我無買pro掣

買咗幾耐呀
裝拆過幾多次呀
拆嗰陣好暴力?

3月3日到而家
都係㩒制拆無用力

其實目測都似好易磨爛

但係如果撳掣拆正常應該係磨唔到嗰個位
裝嗰陣只係會磨到向下嗰個斜邊
孖車 360
孖車 360

當真?
如果大力少少推會卡唔住
抑或用住先

買多pair 囉
呢隻留黎4 打先用

行?水?
行有保

水貨,無跌過,自己爛的
我懷疑係因為裝/拆得多
因為我無買pro掣

買咗幾耐呀
裝拆過幾多次呀
拆嗰陣好暴力?

3月3日到而家
都係㩒制拆無用力

兩pair手制表示:

買多pair 囉
呢隻留黎4 打先用

行?水?
行有保

水貨,無跌過,自己爛的
我懷疑係因為裝/拆得多
因為我無買pro掣

買咗幾耐呀
裝拆過幾多次呀
拆嗰陣好暴力?

3月3日到而家
都係㩒制拆無用力

其實目測都似好易磨爛

你平時用果時個扣都要頂住部機
佢個位承受部機既重量都會磨損
話時話咁貴部機個正常應該每邊兩個扣保險D,原來得一個
個設計仲要用小學生原子筆果種

行?水?
行有保

水貨,無跌過,自己爛的
我懷疑係因為裝/拆得多
因為我無買pro掣

買咗幾耐呀
裝拆過幾多次呀
拆嗰陣好暴力?

3月3日到而家
都係㩒制拆無用力

其實目測都似好易磨爛

話人地設計差既同時檢討下自己點用部機
孖車 360

當真?

我上星期買機順便訂 可能平game畀我掛
孖車 360

當真?

嘩屌
孖車 360

當真?

嘩屌

買多pair 囉
呢隻留黎4 打先用

行?水?
行有保

水貨,無跌過,自己爛的
我懷疑係因為裝/拆得多
因為我無買pro掣

買咗幾耐呀
裝拆過幾多次呀
拆嗰陣好暴力?

3月3日到而家
都係㩒制拆無用力

其實目測都似好易磨爛

都唔會郁,點會磨損
最多咪只會壓住壓到變形
北角城市中心力揚$400 孖車
報價post
孖車 360

當真?

嘩屌

係咪俾咗訂無計落去呀
係咪俾咗訂無計落去呀[/quote]
又有數神
【先出し週刊ファミ通】シリーズ最新作『信長の野望・大志』が、Nintendo Switch、PS4、PC用タイトルとして発表!(2017年4月27日発売号)

多啦A夢點做野

乜野呀尋日定前日咪Post左
3DS隻龍珠冇人理
3DS隻龍珠冇人理

3DS 係乜黎?
Capcom in 3...2...1
Monster Hunter XX (Double Cross) (for the Nintendo 3DS family of systems), is off to a promising start following its March 2017 release.

Further, Monster Hunter Generations, known as Monster Hunter X (Cross) in Japan and Asia (for the Nintendo 3DS family of systems), achieved solid sales overseas thanks to Capcom's established brand capabilities
卡比25碎冇人理
On the other hand, Dead Rising 4 (for Xbox One and Windows PC) and Monster Hunter Stories (a game targeting younger audiences, for the Nintendo 3DS family of systems) underperformed.
Monster Hunter XX (Double Cross) (for the Nintendo 3DS family of systems), is off to a promising start following its March 2017 release.

Further, Monster Hunter Generations, known as Monster Hunter X (Cross) in Japan and Asia (for the Nintendo 3DS family of systems), achieved solid sales overseas thanks to Capcom's established brand capabilities

XX 都叫 promising start?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞