[Switch/3DS集中討論] 3DS中文火紋已出 Switch孖車4.28 (31)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
188 驚hit 418
pro con 480
金源就478

金源418
400蚊訂價入手
有無人一陣想玩tournament

夠六個開波

我join

開咗個tournament
3668 2053 1755

諗住十一點開始

直頭12個啦😂
188 驚hit 418
pro con 480
金源就478

金源418

sor 金源478係講緊pro con 馬車佢話要聽日

夠六個開波

我join

諗住十一點開始

直頭12個啦😂

我隨時打得 btw 香港account冇得online 但我單機打係用香港ac

夠六個開波

我join

諗住十一點開始

直頭12個啦😂

嗚呀
DL版表示好憎你
唔會bam咩
大家係咪都係50cc續個grand Prix打上去
其實想問點樣可以SET自己係香港區?我見有D人既地區係HONG KONG?
係咪要買港版帶先得?我就咁SET個AC去港版玩唔到ONLINE MODE既?
switch 拎上火車online 打都順到喊,好正😭岩岩12p 完

夠六個開波

我join

諗住十一點開始

直頭12個啦😂

有無咁多人呀
排住隊拎game 出機
依期d 老闆真係收錢收到手軟
switch 拎上火車online 打都順到喊,好正😭岩岩12p 完

巴打手機SHARE Wi-Fi 連 SWITCH?
招fd子
招fd子

同一個profile pic

前面嫁車咁撚細,笑左
招fd子

green yoshi係我

咩台?
唔知點解用手機被SWITCH用,佢搵唔到人。
而家上網玩會唔會比老任ban ac
招fd子

green yoshi係我

Alome pig pig

咩台?

hkbn
部switch 藍完mon 開唔到機係咪皮已收

咩台?

hkbn

垃圾CSL.,聽日打電話去投訴先,搵左兩部AN機試連都衰。。。

咩台?

hkbn

垃圾CSL.,聽日打電話去投訴先,搵左兩部AN機試連都衰。。。

BTW,巴打用AN機定IOS連?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞