點樣可以扶返佢起身?

244 回覆
6 Like 12 Dislike
咁既人都會有女朋友

男人不壞阿清 我睇唔透

呢啲唔係叫壞係叫廢呀

我曾經有過
咁既人都會有女朋友

男人不壞阿清 我睇唔透

呢啲唔係叫壞係叫廢呀

我曾經有過

運氣哩架野,我地係無
好簡單,用佢最難面對嘅野黎刺激佢,佢話冇左你會死咁你咪離開佢,但要留低信息話佢無志氣,有能力都選擇做廢人,跟住佢無未來,等佢想發為比你睇
好簡單,用佢最難面對嘅野黎刺激佢,佢話冇左你會死咁你咪離開佢,但要留低信息話佢無志氣,有能力都選擇做廢人,跟住佢無未來,等佢想發為比你睇

以佢性格只會話 我冇用我廢 跟住就自閉消失 愈話佢佢愈頹廢 好難搞
樓主比一皮野我我有信心令你男朋友上進啲
不成功不收費
利申:自己曾經做過隱青一年宜家有正常生活正常社交仲有啲上進心
有意PM

那有錢呀 過兩招黎洗啦巴打
我自己都係22垃圾仔 一直都覺得人生無乜意義
之前係屋企做左年幾廢青 思考人生
之後都係差卡數唔夠錢還 最後咪又係死死地去出去打工還錢

垃圾點扶都冇用 正所謂爛泥扶唔上柄 所以話最後可以幫到自己起番身既人就只有自己
雖然我心態勢仲係同之前一樣消極 不過e家起碼叫做自給自足到 唔洗再問屋企人攞錢
20k 三個月都還到啦
愛大撚晒咩 你都戇撚鳩鳩 唔怪得一啖擔 ,22歲就周身債 都算 仲要本pea 係度怨 收皮啦 又唔係差幾百個,有心還一早的起心肝返工清債啦

呢一年以黎我都以為佢真係會的起心肝還錢 唉 一次又一又應承我 最後都係咁 一個月前同我講搵份工返full day快啲搵錢 到而家都仲係屋企煲緊劇 每日只係同我講一堆搵唔到工 好驚 冇面面對我既說話黎敷衍我

其實你係唔係要等到佢開口叫你出黎做雞你先肯放棄佢?

呢D垃圾一早就撇啦。 人跌左唔係問題, 佢肯起身既就幾辛苦都要幫。 佢自己都唔緊既你無責任幫佢。 更加無責任等佢。

我等左好耐好耐啦 好似一啲醒既跡象都冇 我都唔知仲可以等幾耐 我又覺得我搵唔返一個我咁愛佢 佢又咁愛我既人....

世界咁大點會無,同埋你肯定佢都係咁愛你?

佢話佢冇左我會死

講句冇你唔掂就搞到你咁 第時佢求埋婚 你就養佢一世
雖然話就話寧求人打仔 但係愛情係講兩方付出 佢冇錢又要你幫手還 佢keep住覺得有人幫自己 咪會繼續keep住係咁囉 佢22歲 唔大唔細 但係如果22歲都唔開始諗下自己將來 每日淨係係到同你講冇咗你唔掂 要讀書呀 全職不了 咁就可以每日返4粒鐘工 繼續係屋企煲劇 咁你嘅將來就係繼續養佢 我覺得佢已經係完全依賴你 如無大事繼續係咁 應該都唔會知醒 到老都係咁嘅樣
堅決D斬纜啦, 睇下佢肯唔肯為左追返你振作似返個人, 到時先考慮復合都唔遲
如果佢做唔到, 即係其實都唔係好愛你

btw, 兩皮幾都還唔到真係....

垃圾點扶都冇用 正所謂爛泥扶唔上柄 所以話最後可以幫到自己起番身既人就只有自己
雖然我心態勢仲係同之前一樣消極 不過e家起碼叫做自給自足到 唔洗再問屋企人攞錢

咁我係咪冇野可以做到....
佢覺得我愛佢就應該共患難 次次我唔復佢就屌我唔同佢共患難 唔夠愛佢果啲
如果有人肯好似你咁死心榻地
放棄自己一生去幫我

我一定會珍惜
確保你會無止境幫我填氹
方便我他他條條過世
愛大撚晒咩 你都戇撚鳩鳩 唔怪得一啖擔 ,22歲就周身債 都算 仲要本pea 係度怨 收皮啦 又唔係差幾百個,有心還一早的起心肝返工清債啦

呢一年以黎我都以為佢真係會的起心肝還錢 唉 一次又一又應承我 最後都係咁 一個月前同我講搵份工返full day快啲搵錢 到而家都仲係屋企煲緊劇 每日只係同我講一堆搵唔到工 好驚 冇面面對我既說話黎敷衍我

其實你係唔係要等到佢開口叫你出黎做雞你先肯放棄佢?

呢D垃圾一早就撇啦。 人跌左唔係問題, 佢肯起身既就幾辛苦都要幫。 佢自己都唔緊既你無責任幫佢。 更加無責任等佢。

我等左好耐好耐啦 好似一啲醒既跡象都冇 我都唔知仲可以等幾耐 我又覺得我搵唔返一個我咁愛佢 佢又咁愛我既人....

世界咁大點會無,同埋你肯定佢都係咁愛你?

佢話佢冇左我會死

講句冇你唔掂就搞到你咁 第時佢求埋婚 你就養佢一世
雖然話就話寧求人打仔 但係愛情係講兩方付出 佢冇錢又要你幫手還 佢keep住覺得有人幫自己 咪會繼續keep住係咁囉 佢22歲 唔大唔細 但係如果22歲都唔開始諗下自己將來 每日淨係係到同你講冇咗你唔掂 要讀書呀 全職不了 咁就可以每日返4粒鐘工 繼續係屋企煲劇 咁你嘅將來就係繼續養佢 我覺得佢已經係完全依賴你 如無大事繼續係咁 應該都唔會知醒 到老都係咁嘅樣

所以我真係好想尋求到一個方法幫到佢
唔止幫我同佢之間既感情 而係想佢真真正正諗得通 肯成長...
堅決D斬纜啦, 睇下佢肯唔肯為左追返你振作似返個人, 到時先考慮復合都唔遲
如果佢做唔到, 即係其實都唔係好愛你

btw, 兩皮幾都還唔到真係....

你都講得岩既...佢愛我 佢死都會搵返我
放棄自己一生去幫我

我一定會珍惜
確保你會無止境幫我填氹
方便我他他條條過世

佢讀書咁叻 可能一早睇透樓豬
講句我冇咗你唔掂呀 但係我又冇錢 之後樓豬就死死氣咁幫埋男朋友還錢 咁就可以一世
放棄自己一生去幫我

我一定會珍惜
確保你會無止境幫我填氹
方便我他他條條過世

好仆街
咁既人都會有女朋友

男人不壞阿清 我睇唔透

真係求其係高登連登執件毒L都好過你條仔。

女人真是犯賤。
點解我日日奮鬥都無女,有人就負資產都有女死心塌地!!

轉角遇到愛呀 轉頭有嫁啦
認真,唔撚好幫人還錢
你一開始幫佢,佢會覺得第日有乜事你會出黎擋
所以佢做既野根本可以唔洗諗將來

佢爭人錢?佢唔care,因為你會幫佢還
佢無錢洗?佢無所謂,因為開句聲你就會比佢
佢唔搵工?佢有心架,因為你會番工養佢架嘛

屌,我作為一個過來人
我可以同你講我真係好撚後悔幫手還錢
唔好咁天真以為你付出幾多就可以得到番咁多
無用架,將你想付出既留比值得你付出既人
我真係唔想睇到你步我後塵
希望你好好諗下呢個人真係值得咩

咁我係咪冇野可以做到....
佢覺得我愛佢就應該共患難 次次我唔復佢就屌我唔同佢共患難 唔夠愛佢果啲

作為一個垃圾仔 我可以答你係
真係求其係高登連登執件毒L都好過你條仔。

女人真是犯賤。

以前經歷既野唔係假嫁痳 我都認我犯賤
點解我日日奮鬥都無女,有人就負資產都有女死心塌地!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞