點樣可以扶返佢起身?

244 回覆
6 Like 12 Dislike
咁既人都會有女朋友

男人不壞阿清 我睇唔透
咁既人都會有女朋友

佢以前唔係咁
愛大撚晒咩 你都戇撚鳩鳩 唔怪得一啖擔 ,22歲就周身債 都算 仲要本pea 係度怨 收皮啦 又唔係差幾百個,有心還一早的起心肝返工清債啦

呢一年以黎我都以為佢真係會的起心肝還錢 唉 一次又一又應承我 最後都係咁 一個月前同我講搵份工返full day快啲搵錢 到而家都仲係屋企煲緊劇 每日只係同我講一堆搵唔到工 好驚 冇面面對我既說話黎敷衍我

其實你係唔係要等到佢開口叫你出黎做雞你先肯放棄佢?

呢D垃圾一早就撇啦。 人跌左唔係問題, 佢肯起身既就幾辛苦都要幫。 佢自己都唔緊既你無責任幫佢。 更加無責任等佢。

我等左好耐好耐啦 好似一啲醒既跡象都冇 我都唔知仲可以等幾耐 我又覺得我搵唔返一個我咁愛佢 佢又咁愛我既人....

其實你都等得咁辛苦一啲跡象都無,以前有幾愛都只係做成而家既痛苦咋咼。回頭是岸阿絲。
愛大撚晒咩 你都戇撚鳩鳩 唔怪得一啖擔 ,22歲就周身債 都算 仲要本pea 係度怨 收皮啦 又唔係差幾百個,有心還一早的起心肝返工清債啦

呢一年以黎我都以為佢真係會的起心肝還錢 唉 一次又一又應承我 最後都係咁 一個月前同我講搵份工返full day快啲搵錢 到而家都仲係屋企煲緊劇 每日只係同我講一堆搵唔到工 好驚 冇面面對我既說話黎敷衍我

呢D垃圾一早就撇啦。 人跌左唔係問題, 佢肯起身既就幾辛苦都要幫。 佢自己都唔緊既你無責任幫佢。 更加無責任等佢。

我等左好耐好耐啦 好似一啲醒既跡象都冇 我都唔知仲可以等幾耐 我又覺得我搵唔返一個我咁愛佢 佢又咁愛我既人....

世界咁大點會無,同埋你肯定佢都係咁愛你?
兩皮 返pt麥記炒薯條幾個月都搵得返啦

成話要讀書要溫書 要有自己時間 所以唔肯full day既工 每日返4個鐘
一係你養佢一世, 一係斬纜
你唔係諗住佢仲有得救呀嘛?

其實你都等得咁辛苦一啲跡象都無,以前有幾愛都只係做成而家既痛苦咋咼。回頭是岸阿絲。

我最近都開始覺得好灰 好無助 唔知點算好...
我覺得你男朋友可能一時失去信心
對住你更加自卑 會憎自己俾唔到幸福你
有冇試過俾多啲信心佢呀?
讚下佢 鼓勵下佢
希望你地可以一齊走出低谷

世界咁大點會無,同埋你肯定佢都係咁愛你?

佢話佢冇左我會死
已經窮, 仲要賭錢
冇得救

唔好以為佢會為你改變
斬纜喇

成話要讀書要溫書 要有自己時間 所以唔肯full day既工 每日返4個鐘

佢讀書讀左啲乜撚野出黎呀 唔好講埋啲連自己都唔相信既鬼話 自己呃自己,佢gpa幾多丫
人有種心理,當你為一個人付出越多,你就會越愛佢。投入得太多,你就更難抽身。

我勸你早D斬纜,賭仔要戒好難。讀緊都咁嘅德性,第日出來做野真係唔知點。
遲下你做雞幫佢還債都唔掂。

我自己嘅底線, 賭, 毒呢兩樣唔掂得。掂左絕對唔要得。
今日輸得兩皮

遲D就輸兩球啦

可以互相扶持 但唔可以我養佢
我覺得你男朋友可能一時失去信心
對住你更加自卑 會憎自己俾唔到幸福你
有冇試過俾多啲信心佢呀?
讚下佢 鼓勵下佢
希望你地可以一齊走出低谷

我都好希望係咁
我日日都有同佢講 佢好似聽唔到我講野咁

佢讀書讀左啲乜撚野出黎呀 唔好講埋啲連自己都唔相信既鬼話 自己呃自己,佢gpa幾多丫

唔係好叻 岩岩掂3

免費西仲幫手還埋錢 俾我都唔企返起身lu
男人就係咁on9

完全同意
走啦 大把男人洗驚搵唔返過好過佢既?

扶靈就有佢份
人有種心理,當你為一個人付出越多,你就會越愛佢。投入得太多,你就更難抽身。

我勸你早D斬纜,賭仔要戒好難。讀緊都咁嘅德性,第日出來做野真係唔知點。
遲下你做雞幫佢還債都唔掂。

我自己嘅底線, 賭, 毒呢兩樣唔掂得。掂左絕對唔要得。

佢冇再賭錢一段時間啦 我唔比佢賭 但係唔知點解好似永遠做咩都提唔起勁 冇信心咁

但佢無起翻身嘅跡象wo 你諗住等到你30幾歲 咩青春都無曬果時再比佢一腳踢開?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞