渣哥釀成公關災難

1570 回覆
124 Like 715 Dislike
我會叫人罷食
光榮就唔知啦
不過佢啲嘢好食我甘心畀
龍門難食 但一個老細 出心出力做咁多 佢而家好食返啲我覺得畀機會
渣哥好食 佢都做出位 雖然背景唔公開 但我都會食啦
作為消費者 三間我會食 因為味道或者公道我覺得值得畀機會
但我想果句 可唔可以唔好怨婦 再怨婦 真係當你係鬼
大家有能力捧到你上神枱 都有能力踩返你落嚟
黃絲屌人食元氣
「關你撚事咩 你唔鍾意咪唔撚好食囉」
廣義呢講,全香港人都好有良心,因為全世界都知香發生咩事
狹義呢講,全香港人都好冇良心,因為香港因此玩完

你口中個兩件事其實冇衝突
佢笑9龍門擺明係佢錯,冇人撐佢
但今次擺明成件事佢又係覺得自己會成功炒熱自己間舖,然後柒左返唔到轉頭,係佢一開始太抬舉自己

算啦算啦

留言唔啱你口型就係渣狗渣衛兵盲粉港豬

難怪日日比人笑兒登
點撚止
1. 雙重標準
龍門逆市擴張就叫食人血
自己逆市擴張就叫擴大黃圈

2. 冷血私怨撚
上次龍門廚師比人斬 抽水抽唔切咁

3. 一言堂 河蟹fb page 一有批評聲音就block block block 十足共產黨

4. 大渣哥難食又貴 有口話人冇口話自己

5. 渣家軍瘋狂攻擊同路人 唔單止黃圈龍門
隻Anita Wong 點樣搞眾志有眼睇

6. 背後金主係毛記

只係平時門面做得好粉飾太平 今次樣衰到兜唔到
如果龍門是但中上面其中一樣 執十次都唔夠
成班渣家軍實好似烏蠅嬲屎咁衝晒出黎
集中討論+推上熱門
渣哥事件大整合+集中討論區
https://lih.kg/2159024
荃灣,沙田 咪又係租藍絲商場
cwb都話街舖
佢鍾意去邊開就係去邊開,問咗人又唔跟
請去集中po討論
其實係咪得兒登覺得黃圈就冇黑暗面

由你成為消費者個一刻其實就已經係比人呃緊
只不過係呃得開心定唔開心
KOL SUNNY都出聲了

如果係龍門公投之後反口
條渣哥實第一時間衝出嚟抽水
巴打 一陣又俾人屈你分化

跟本黃同仆街係兩回事

當年佢抽龍門水 我講一句 咁都抽水 就俾人block左
就知間店作風

我唔會叫大家罷食 佢地鍾意食屎由佢 但希望大家支持黃小店
巴打去新po集中討論呀
大把小店好食既可以幫襯
姑且我叫佢地做黃豬
成班黃豬用多幾分鐘自己做個research睇多D野都唔肯
淨係鍾意D餵到埋口既
渣哥背後金主毛記就係專養埋呢D黃豬
屌得人多就要更自重,而家仲要del comment/block acc,渣狗
衣家渣哥on99做錯嘢關龍門撚事?
本身真係唔大件事
係死渣狗狂block人先攪成咁
本來做生意係無義務跟投票決定,但係自己開得個投票又唔跟,今次係柒左架啦,無得兜,咪當係失敗宣傳咁睇囉,講到渣哥好似係獨裁者衰過港共就一定唔係

總之渣哥唔會衰得過紅藍店,食唔食就自己諗,同埋認住佢唔會適合做一個議員
一早抽龍門廚師俾人打時 已滅聲狂block人
依家只係變本加厲
渣狗條仆街
人又假
又鐘意扮大佬
有老婆都仲去偷食
依d仆街做黃圈龍頭?
咁黃圈實收皮啦
唔埋佢堆就比錢其他鋪頭玩抹黑 唱到你執為止
唔執? 我就開間鋪係你格離 睇你點死
滅聲喎
林鄭都未滅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞