渣哥釀成公關災難

1570 回覆
124 Like 715 Dislike
唉也也被block了 推一推呢個先 禁聲快撚過共產黨
希望聽日就收皮
樓豬係我表弟黎,幼稚園未畢業,sorr
不了
三峽水泥隊
將人地個business plan 咁大聲講出黎
睇下留言
龍門瘋狂滅聲
講個案法經過都比人滅聲

咁就望佢3個月收皮
推一推渣哥魔法手
講真
龍門 渣哥。陸陸 水門

間間都唔撚好食

原本都會幫襯
但係開罐頭單嘢好能反感
龍門?
一路屌龍門同富臨做生意
一路同狗做朋友
win win 我雙贏
DLLM,一心支持佢去投票,而家搞到比佢瘋狂del post同block9我,本來我都唔想上來留言,而家我寫返成件事,希望大家廣傳比全世界知道渣兜惡行,

1. 渣哥本身已經決定响銅鑼灣開分店,想make noise多啲人知,就搞個全民投票當係marketing宣傳
2. 投票開始左11小時後,發現銅鑼灣大落後,急急edit原來個post,話全民投票結果只佔50%,另外硬加插董事局7人投票結果都佔50%決定權
3. 投票結果沙田同荃灣大領前,渣哥就計住個得票率,焗住砌夠董事局5票比銅鑼灣,沙田荃灣各得一票,砌出黎就岩岩好銅鑼灣勝出
4. 結果公佈後支持者媽聲四起,話佢假民主,一早決定左銅鑼灣就直接宣布,唔好搞場大龍鳳出來呃鳩人,又留言爆出佢選舉途中更改選舉規則(2)
5. 群情洶湧,太多人留言插佢,渣哥開始大手block人同del留言,最後索性成個投票post剷走埋
6. 再開個新post出來含糊交代兩句道歉,所有數據都已經無晒
7. 新post唔比人attach之前cap圖罪證,網民繼續留言鬧爆,大約一小時後,渣哥又在新post del留言和block人
所以我一路都覺得佢扮黃 只係基於唔捉鬼 我先冇特別去留意
是但啦 開幾多間都唔撚食
龍門係受害者喎
邊個滅人聲仆街隨便屌
但公司自己決定開咩分店都要俾樓豬上綱上線 用功能組別做比喻 係樓豬智障
我講得唔好。渣哥同陸陸抽水搞到好反感
龍門係難食only
笑左

根本愈block 回饋仲大,唔知係佢本人定請人管fb page 真係戇鳩鳩
國粹
依加渣哥滅埋聲
Block 曬啲人留言
得返一種支持聲音 好未?

有人post 成件事發生都被block
(睇#1130 ) 唔係身有屎 洗咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞