渣哥釀成公關災難

1570 回覆
124 Like 715 Dislike
咁就咪撚話呢個係公投啦 渣狗
咁一早唔好叫公投
叫民意調查啦
btw想知有冇原post 嘅cap圖
佢真係慘撚到仆街,明明付出得最多個個係佢
又發現到隻渣狗 渣狗做得唔好=另計
渣狗比我投票 但唔公平=計
無得同你講落去 明明渣狗做得唔好先 都要入投票果個人數 你係咪住係中國
屌你老母 睇到佢咁對龍門真係鄧龍門唔抵,好囉 依家佢玩死自己 抵
玩到1005
完美示範 解釋權 黑箱投票 滅聲
可以推到5001
頂我同你講撚左好多次
本身個投票係俾股東知邊區多人想佢開店同轉化為營業額 從而幫襯佢
呢d係股東其中一個參考因素 但唔係唯一因素
D股東會諗之後既返工人流 針對黃營中邊d客(好明顯揀得銅鑼灣想針對消費能力高既客)等等 先揀地點
咁股東可能覺得銅鑼灣消費能力最高 位置吸到最多客 先揀銅鑼灣 所以棄左荃灣同沙田

我個人係揀左荃灣 我緊係想係荃灣開 但我地公眾無持股 就尊重佢地既決定 就係咁簡單
即係順序係搵客投左票先?
如果一早講明邊區最多就開邊區 咁下反口又真係on9
但如果係揀前三區最高票 再比股東選擇(事先聲明) 我覺得可以接受 畢竟股東係有份用自己錢投資落去

ps 我發覺渣哥都幾撚多關公問題次撚次都有佢地份
又傳左邊個股東心
成個飲食台 有成四個渣狗po
幾時到水門 陸陸 死埋
咁佢地又話係公投嚟?定大家理解嘅公投唔同?
唔係惡,你可以唔接受,你可以覺得比佢玩,但同功能組別係兩個概念嚟! 功能組別係你擁有香港但無得投票,依家係你從不擁有渣哥。
你可以話佢做得差,事實我都認同佢係做得差,但唔係公唔公平嘅問題。
有巴打話係反口 話投果陣無講有董事票 係好前搵唔到了
on9分化撚咁都好屌
Hi 搵我?
我已經無講緊功能組別啦喎
咁點解佢做得差又另計 唔係公唔公平問題
你個前設就根本你係渣狗 渣狗做所有野都無問題
靠黃搵食 自然要靠黃蝕錢
黃客咁撚難揍 執曬佢最好
賺下錢捐下錢又話人血饅頭 又出賣手足
繼續分化 本人樂見其成
運動早就失敗左 差埋門一腳個黃色經濟圈
分化黃色經濟圈 yeah
當年點媾到港姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞