渣哥釀成公關災難

1570 回覆
124 Like 715 Dislike
死熱狗
屌你老母
幫渣哥講下野屈鳩我支持中國士民望
死撚左去啦仆街
成日打稻草人
仲有自己輿論機器
同你唔岩意見就民粹
你直接納粹啦 屌你老母做雞!
下世同林鄭奶閪呀屌尻你老母兩次
收撚皮 連人地原意都估撚到 你係咪渣哥呀
當人弱智
我屌條怨婦個老母臭閪啦
日撚日打哂啲骨痹野扮大愛咁
佢先係最要威要面果個
喂 你夠下下屌人民粹啦 我地屌渣哥兩句者
做咩咁大反應者 人地都未屌你老母
真係唔係
我估姐 都唔犯法既 係咪?
唔犯法呀 渣哥
渣哥讀心師
所以我都係收返個嬲先
動物傳心師
摸摸渣狗張相咪知佢諗咩
仲癲過DAB
屌你老母三次
你一定係渣哥啦啲口吻一撚樣

渣哥又名蛋奐哥
我而家正式屌你呀黃圈分化撚
開餐飲正業唔做做分化撚
有100毛成team做後盾都預計唔到會出事咩
係咁真係成條PR team摺咗佢吧啦
肛榮屎水飯
不如話佢想食兩家茶禮又食唔撚到先又改post又del cm咁柒啦

佢間嘢做得起就係佢成日玩政治gimmick 呢家玩柒咗多人屌係正常

成日講話專重民主但原來真係落手做又做唔到 信口開河話會跟民意點知結果又同民意有強大落差 咁咪同功能組別一撚樣咯

岀錢個班梗係有權自行決定開喺邊 因為商家佬做生意又點會想蝕 但問題就係間嘢好撚假好撚虛偽咁做場大龍鳯引班人以為佢地真係會跟民意結果

再講 其他黃店就告急 佢就頭痕緊開分店 咁究竟邊個先真正食緊人血饅頭? 得罪講句如果唔係呢場運動佢間嘢唔會做到咁大規模
仲有冇其他point?呢個post係咪全部都係龍門打手呀傻閪?同你呢啲人講民主真係無用,因為你根本唔知咩叫民主
而家佢準備收皮啦
護主狗做到咁撚柒 完全兜唔撚到
其實點撚解佢同光榮?咁撚無聊喺度踩龍門?
屌佢老母臭閪本身都無話特別支持邊間,但無諗過呢啲垃圾原來一直單單打打咁撚肉酸
利申:之前食過龍門覺得好撚難食,啲人仲好撚串

Dab任屌唔block
人渣連言論自由都唔比你
先唔講渣狗份人
純講味覺 有蕭山時代唔食走去食渣狗都真係好大問題
睇人仆街最開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞