渣哥釀成公關災難

1570 回覆
124 Like 715 Dislike
隻蛋奐哥係渣狗寵物嚟咋 主人比屎佢食都拍晒手
100毛打本比渣哥開大渣哥架
同埋100毛其實做埋Production House
接好多廣告生意, 好多藍店搵佢地幫手度橋賣廣告吸生意
但係廣告出左你都唔知100毛有份創作
可唔可以叫佢老細把口收下先
咁咪即係唔係佢所講5050囉
輸打贏要
銅鑼灣高票數就我贏
唔夠票就只作參考
所以最後都係銅鑼灣

點解呀?唔係人流唔係旺區
係要頂撚死龍門呀
極端情況睇
全部市民揀沙田=50%沙田
全部股東揀cwb=50%cwb

基於出錢嘅人=有絕對權力,所以最後都係cwb

咁公唔公投有咩意義?

如果為左參考
咁5個股東揀cwb係參考左d咩?
就肯定唔係參考市民嘅投票啦

既然係咁,公投又為左咩?

你知我知單眼佬都知

祝生意興隆,都係一盤生意。
完美演繹香港立法會制度如何不公
覆撚咗你好多次 放大隻閪眼睇清楚渣哥認咗後加
見完個po 發現黃圈咁多店係有資金關係 唔怪知得咁排外 原來係想做大佬
勁過李大導
今鋪好難幫佢兜嚕
屌撚柒你啦
政府需要同公眾負責 因為政府向納稅人納稅
公司需要向股東負責 因為公司向股東集資 但唔需要同無出錢既公眾負責
有曲解我支持八三一 我屌你啦
渣狗股東有紅底資金
有晒內定但扮民主,但最後都係跟股東決定,咁開個post嚟draw attention?

Btw你有冇幫襯過我關我撚事?我淨係見到有隻狗仔幫主人奶緊閪
真係 又要搞公投又要戴頭盔話係參考
最後都係董事決定 同選港姐do姐有兩票有咩分別
屌佢不如三個 options都係cwb 吧啦
所以咪問你係咪唔使投票班客去食囉
咁點先知定係除非識人先會知
屌 原來咁黑暗
你話5個股東揀左一個最少市民揀嘅地方係參考左市民嘅投票意向?

你侮辱緊你嘅智慧
直接收皮好過 返屋企同渣粉圍爐取暖
溫書提示:渣哥like Facebook page like數直線下降中,大家努力。
負評比佢刪哂
我都比佢block左
枉我見仲有唔少人話去左拉票幫渣哥宣傳
原來全部都唔係stakeholder 同港共啲口吻一撚樣
屌⋯⋯特首選舉
關你撚事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞