渣哥釀成公關災難

1570 回覆
124 Like 715 Dislike
屌鳩龍門就咁撚狠
而家?
要學立會咁配票
渣哥都算威威啦
重要係飲品另計,係散叫
話商業決定,渣哥無問題的人,唔該睇下成件事個時序,佢做左啲乜出來

1. 渣哥本身已經決定响銅鑼灣開分店,想make noise多啲人知,就搞個全民投票當係marketing宣傳
2. 投票開始左11小時後,發現銅鑼灣大落後,急急edit原來個post,話全民投票結果只佔50%,另外硬加插董事局7人投票結果都佔50%決定權
3. 投票結果沙田同荃灣大領前,渣哥就計住個得票率,焗住砌夠董事局5票比銅鑼灣,沙田荃灣各得一票,砌出黎就岩岩好銅鑼灣勝出
4. 結果公佈後支持者媽聲四起,話佢假民主,一早決定左銅鑼灣就直接宣布,唔好搞場大龍鳳出來呃鳩人,又留言爆出佢選舉途中更改選舉規則(2)
5. 群情洶湧,太多人留言插佢,渣哥開始大手block人同del留言,最後索性成個投票post剷走埋
6. 再開個新post出來含糊交代兩句道歉,所有數據都已經無晒
7. 新post唔比人attach之前cap圖罪證,網民繼續留言鬧爆,大約一小時後,渣哥又在新post瘋狂 del留言和block人,最後只淨返支持者聲音
啲港豬唔燒到佢唔會理㗎同藍屍一樣
捉蟲
應有此報
盲黃:分化撚,藍屍,一毛
自己去啲黃group睇
起碼block 咗成千人
我喺藍屍group留哂粗口屌哂老母一年都冇被block
今日就比佢自稱黃店,我仲要排過好多次隊嘅黃店block
你要拉埋其他野黎講,十足五毛
又屈毛,收皮啦屌
多謝你五毛
人渣哥呢舖真係食撚返自己啲屎 本身你商業決定就冇人care 就算你假民主撚人都好 一般嚟講笑兩嘢就算 問題係你條粉腸狙擊咗龍門成年 set到個黃店標準咁撚高 唔係expect我地放過你下話?

買紅媒雜誌、出書搞分化、日撚日「有感而發」單單打打、專揀人地分店地區嚟狙擊 仲要鑊鑊比人批評親都block鳩人 我成日去777 fb屌柒佢都未比佢block 你間聲稱黃店仲快手過件閪婆?

其他黃店就告急 你就大鑼大鼓開分店 比人質疑就嗱嗱臨搏命搵晒啲王宗堯譚文豪舊相嚟證明自己黃到金 屌你啦而家唔係屈你藍 係純粹覺得你人格有問題呀 brian cha夠黃啦屌
沙田有時代,有龍門, 仲有富東閣
駛撚食渣哥
銅鑼灣唔係住宅區實冇乜人投
估都估到個結果
又冇話佢係鬼亦冇話唔係同路人,純粹係佢手段肉酸,有錯唔可以指出又唔可以批評。有意思就block,咁都叫支持自由?希望渣哥同佢嘅支持者可以反省下。
on9 人地公司決策關你鬼事
又屈毛 你有冇睇過發生咩事架
龍門比渣狗光榮水門狙擊咗成年嗰陣點解唔見你打呢段嘅??
我係指呢句:「D人有夾錢開嫁」
少少誤會,要 ching 打咁長文,sor
我當然知道來龍去脈
所以如果D人認為「東主可以完全話哂事」
其實,打開門,客人唔撚屌你,聽食屎
加上,一開始,何必搞場投票大龍鳳,呵
縮返入你老母塊閪啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞