渣哥釀成公關災難

1570 回覆
124 Like 715 Dislike
初選沙田荃灣贏

最後小圈子選舉銅鑼灣勝

公關災難

諗住睇班人比渣哥block左未點知無block到
再勁啲del哂啲選舉Post
咩事都無發生過可以出番去

加映
龍門分店:沙田、荃灣、銅鑼灣
渣狗選址:沙田、荃灣、銅鑼灣
追擊龍門情意結
呢個po開頭嗰幾個,仲有個a字頭嘅潛撚曬
幾時影
係咪登龍街有吉舖呀
痴尻線
叫過燒山dinner唔好食 反而光榮ok 渣哥就未食過 諗住投沙田票諗住可以近近地試下 點知。。。。
非常多謝肛巴整合
張相係幾年前 之前渣哥已經出咗聲明同佢割席同絕交
唔好好似啲藍絲咁看圖作故事啦 前文後理你又唔講
見佢哋屌到係威係勢咁 點知下一秒已成condom 都唔知佢哋有咩feel
17年
係咪龍門對面呀
呢排賺好多咩? 有閒錢開分店做咩留返d錢幫手足呀
見到勁多人話佢本身無講50%/50%架喎 到底係真係改左Post定無改架
又多口?
手殘打錯
BTW,
"
多謝大家善意提點🙏
關於今次投票事件,導致大家有不快,不滿意,甚至令到大家極度憤怒,渣哥完全接受,亦衷心致歉🙏
今次事件,純粹係渣哥表達得差,講解不清楚,導致大家不滿,渣哥就此誠意向大家道歉🙏

大家對計算方法可能有爭議,但真係有事先聲明,係各佔50%。
而我只係其中一位董事 ,其他董事今日投咩票我無權控制。
假設今日有3位董事投沙田,4位董事投銅鑼灣,勝出嘅經已會係沙田。
不過,無論如何事件起因都係渣哥大意疏忽,引起今次風波,渣哥再次喺度向大家致歉🙏

之前幾個Post嘅誤導,言論,導致大家產生不滿、不安,氣憤,渣哥對此應負全責,再次致歉之餘,會Delete所有投票Post,收回所有關於今次事件嘅言論。

最後,渣哥都想再講多聲SORRY🙏
"
咪又一大堆港豬去撐食黃店 支持黃店好撚閪黃呀
我之前留完言就無再見過佢啲post
擔心佢ig比人封左點知係我比人封左
佢講我就一定要信曬 ?
根本就死G撐飯蓋
手足又唔請
錢又唔係捐得多
一日到黑抽水引生意開分店食人血饅頭
佢開分店又冇人鬧嘅
賺賺埋埋幾多水
龍頭人渣
屌 渣哥係雨革嗰年已經係黃 你分化 你p圖

光榮食材擺屎坑
多議香港真係好撚民粹化
講撚到明民意投票係參考
用民意迫股東投最多人果區
出左錢既投資既股東有權唔跟
公司係需要向出錢投資既股東既結果負責
正如政府要向納稅人投票出來既結果負責
公司你又無錢去投資落去 憑咩一定要跟網上意見呀
用公司同政府拉上關係簡直比喻不倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞