『薪火post』BNO 續期資訊(99) 希望100之前會approve

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
巴打同你一樣
And 1 of the following that has your photo on it:

non-British passport that hasn’t expired
national identity card (a colour photocopy will do)
driving licence
any government or local government produced document
係咪即係身份證colour copy都得
唔該曬
有無方法知係咪寫錯名退回
10日都仲無聲氣
你就當係,因為你追邊個,都係耍你,實際上亦無人可以跟進到,你隨遇而安先啦,兩星期未有tracking 先再打算。
我apply果陣揀左續而唔係無拎過宜家拎番
希望無錯
正常個個都係續
哦哦 因為我見佢有一個option係無拎過
但爸媽BNO有你個名
係,除非手上真係有本父母included child,否則當係續做,其實系統都當絕大部份bno係續證處理。
唔該晒你~~
不過我仲搵緊人副簽
到時成功左一定番黎同大家分享!
7月尾寄,
8月頭簽埋收
今日睇都未Received doc,係咪r.i.p左
真係100前approve左
我又將個報道嚟上嚟:

https://www.bbc.com/news/amp/uk-53494998

幾十萬人同你一樣,咁你依家會唔會覺得死咗都變返生呢!
望下你樓上樓下先
平時都未必得啦 何況依家咁既情況
見到你哋有幾個approved,其他應該陸陸續續㗎啦!只要呢個post少啲重覆問題,post名不是夢!記得攞到證,盡力幫同路人副署啦!
我諗冇事冇盛都唔會換
睇英國有無預算啦,上次都係五年一改,十年一大改!
學生

同人簽既話好似靠害咁
我八月五號收到新嘅BNO,但hmpo果邊嘅地址填錯左,最後要dhl打電話卑我再送過。但我依家仲未收番d documents。咁我洗唔洗同hmpo update番個地址? 冇收到過dhl message同email。
咁咪之後有工返時幫手囉,而且我唔係剩係指你一個,其他人可以既話,盡力而為啦!
7月中apply
終於搞掂哂叫咗ups聽日上嚟收件
原來係同一日唔同時間收到only
揀咗個貴廿蚊嘅算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞