『薪火post』BNO 續期資訊(99) 希望100之前會approve

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
有ref no就唔好諗太多,唔係人生會變灰!
喔!原來你自己都有,認真恭喜你!
原來係咁!
因為我交完媽咪個application
佢淨係send email叫我副簽 其他咩都無
係阿!
所以好多謝你地😭
我就係97前出世我爸爸媽媽都話我無😭
Included Child Case
比出世紙會好啲
Login系統,應該有指引叫交乜,另外你依家可以同伯友一齊寄慳郵費啦。記得盡量減少紙張,雙面印係基本,一版紙上下兩個影像,前後夾埋咪4個囉,即係一紙可印8頁內頁。手機影自造文件都得,最緊要影像清晰無過底!身份證一樣方式處理。
所以真係信身份證大法好過
好多謝你地😭
簡直係天使
你中晒大法三項,又有ref no,極大機會有啦。
Doc先係!係前人累積落嚟,有好多人睇完,自己搞惦晒先上嚟報告,之後相信你仲會好多疑慮,得閒上嚟睇睇趨勢,你會問少好多問題。祝你好運!
恭喜巴打 拎到手上嚟報告吓同幫多啲fd副簽!
SAR
咁我係咪要等SAR覆我先知係自己有一本定included child?
之後先再準備document?
但我幫媽咪交application果陣話自己無included child
因為我媽話無
中哂三項大法同收到ref no已經可以視為擁有過BNO 等SAR結果開出嚟一來曬時間 二來收到話無就進退兩難呀巴打 有得貨金的話就貨咗先啦
唔好再諗太多,sar到時有就好哋哋,無時又要再sar父母又擔心一輪!課金去馬啦,千幾蚊啫!

伯友續證申請,係無需填報有無included child!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞