歡迎啲想砌模型嘅巴絲入黎 (40) 咁都中1001

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
不了,銷咩會報告 dyson不及小米
岩岩買部小米,999蚊
其實唔大,40cm橫... 比我n年前個類似浩盛個抽油箱仲要細,佢可以接埋,但d水既問...一定擺死個位
小米 真心 ok?
ultimate white
3054 咁有品味,直頭係天拿水既xo
當年一桶一桶倒工業大桶到洗野,個種味到真係享受。
補充返 呢隻白好白
但如果噴高達外甲果D 最好簡D灰灰地/米米地色既白去噴
用普通白色自己溝都得
細細聲係度SHARE啦 遲下我都打算開返一個
呢隻已經係用咁多隻最撚好遮蓋既白色
我睇銷x會報告,佢同p記一隻都有4星
,小米強調吸甲醇快,另外最高級既4.5星 要3-4000蚊部
新出三代 豐澤有賣,加強到400尺

有曬智能監控空氣質數,換瀘芯。
我貪佢有埋甲醇fifter, 同個空氣質數提示燈。三個月到換一次fifter, 甲醇fifter 兩舊水到。

除左空氣質數會送中外,一千蚊無要求。
高達外甲
有冇用mr.color個隻 高達白色
我都係呢排開始轉用3054
陣味好似比起Gaia hobby 啲cleaner大
有豬嘴都聞到
好似唔錯
想問下噴開油既巴打用咩野收納D油
有無用過大陸USTAR果個油架 OR 其他牌子?
我已經有兩個膠箱仔 但愈買愈多永遠都唔夠放
之前都係咁 已經用gaia ex01隻高遮蓋力白色 噴左兩三次都灰灰地
我同事都係上一輩既模型友,佢都話唔好信d 書入面d 圖

要做到佢地果效果d 油會上n 咁多層上到勁厚勁粗糙,p 完就靚睇實物嚇死你
咁搞我可能買返模乜能者算
個水廉size係點?
係,我自己就好鐘意031(ult white) 同cm01

兩隻色做分件效果又自然又靚
呢隻係有少少米白色,不過佢遮灰底會比純白好少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞