歡迎啲想砌模型嘅巴絲入黎 (40) 咁都中1001

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
上一個post:
歡迎啲想砌模型嘅巴絲入黎(39)係咪以為自己年薪過百萬又識讀心就唔洗開PO?
https://lih.kg/2142106
無論新手老手,呢個google site都包含左好多有用既資訊:
https://sites.google.com/view/lihkg-model

呢度不論係新手老手, 都一樣咁歡迎
絕對唔係小圈子
乜模型種類都無任歡迎
有模型問題一定會有神通廣大既巴打幫到你

巴打們貼作品時,
請注明牌子、比例及模型名稱

如果轉貼,貼埋條link就正哂喇

1001 請開新post
Template
入邊個post呀
抆屎巴
Template 同個網內容重覆左,所以執短左佢
反正都無人睇既啦
我開多左個post?
唔係呀 出面心巴開左個 係到傾OK
me ar
lm
啱啱發現自己甩P
啱啱 係咪講緊水隔?
哦,thz 果位巴打,塔緊巴士開慢左
答返 有缸無缸既分別在於?

效果: 氣壓穩定 泵頭無咁易過熱
打飛機用: 唔會一路噴一路deedee聲 呢下係我買610既原因
不過有缸唔代表唔會dee 你長時間噴佢都係會dee 但唔會deeee得咁頻密
無缸就會好似下面條片咁 一路噴 禁一下DEE一下 禁實一路deedeedee
https://www.youtube.com/watch?v=WUQyTbVo7ek

不過都係個句 有位有錢 當然買有缸最好 你比我有錢我想買油泵tim

金屬好 定玻璃樽仔好
話說 有冇得引用上個po啲野?
6日一個post
有冇用開金屬嘅巴打?
推多啲先
6日算慢 上個係4日
終於可以行快線
快d 加入去個site 實用文要留名千世
我都係用我基本常識去講解
我都唔係好深入研究
依家浩盛個種龜泵無氣缸

有冇巴打試過另外買個氣缸駁?

淘x有出 唔知好唔好
其實我覺得要諗返個缸嘅容量同個泵嘅出氣量 + 噴筆每一下出氣個量
見上個po有巴打講緊龜泵+缸可唔可行, 假如個龜泵出氣量都追唔上你噴筆噴氣個速度, 咁佢又點係你用緊個陣打多餘氣去個缸到儲低佢? 咁個缸係咪好似有啲無謂???
而我不知道p 牌是什麼
我覺得真係唔掂
你浩盛龜泵本身係開盡都好低壓
當你要打滿 2.5L缸 你都有排打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞