老老實實,有無人覺得各大銀行真係會寧願被美國罰錢都仍然繼續做被制裁對象的生意

372 回覆
449 Like 120 Dislike
On9
「哀傷的五個階段」(Five Stages of Grief)
「否認」denial:「不會吧,不可能啊!」「不是一直以來都好好的嗎?」
「憤怒」anger:「為什麼是我?這不公平!」「我能怪誰啊?」
「討價還價」bargaining:「讓我活著看到我的兒子畢業就好。求你(祢)了,再給我幾年時間吧!」「如果她能醒來,我什麼都願意做。」
「抑鬱」depression:「唉,幹嘛還要管這些事啊?反正我都要死了。」「我不想活了,活著還有什麼意義。」
「接受」acceptance:「好吧!既然我已經沒法改變這件事了,我就好好準備後事吧!」
罰十幾億美金
屌原來on9五毛嚟
咪撚晒時間回啲白痴comment
都好士輕鬆賺支共錢
作為教局沙皇李國章兄弟嘅李國寶,所控制嘅東亞銀行已被時代淘汰,兩位公子更加無能,不如趁呢個機會執行國家任務撈返啲油水
美指涉助北韓洗黑錢
澳門匯業存戶擠提
https://hk.appledaily.com/local/20050917/EIZAVYYVC3QSEGK37DAPSWUXOM/

溫故知新一下
罰美金入肉d 定 罰港紙痛d
嘩,好感動,非常高汁回覆
有,政府包底咪得
走佬失敗,結果被迫陪住賊船一齊沉落海底有少少可憐,但諗到冇人迫佢做律政司,仲有DOJ點樣濫告手足就只覺得佢同佢老公潘樂陶係抵撚死
其實體制呢part 幾保留
中國人習慣左五千年專制大一統體系
再加上共產黨毛魔同而家chinazi式流?洗體
造就一大堆痴線小粉紅
唔覺得就算中國鎖國,人民食樹皮會導致中共倒台
連帶孟晚舟俾美國拉咗
孟晚舟果招

唔返得總部開會,一返就用引渡條例

正宗捉蟲入屎忽
on9
慢慢同支那圍爐取暖啦
CEO唔使去英國開會
你估真係罰錢咁小事罰錢=打手板,你知錯改正就罰錢,你知錯唔改仲罰錢咁小事
十里山路不換肩才是大贏家
交..話之公司破產 都唔關我事
同樣可以解釋所有被 某強國勢力控制既香港人公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞