Email 同 Miss Pun係時候消失 咪再消費女權同黃藍政見

491 回覆
1334 Like 120 Dislike
你講做一個行為
就可以用進行

進行性行為 進行欺凌行為
全連登得你一個屌呢啲嘢
駁唔到 喺度發爛炸屈人
認同你所講 但衰在都多人受
令呢重風氣更嚴重
https://www.instagram.com/p/CDoyWcfF9DE/?igshid=kiml3oiq388z

我要結婚了。

沒有懷孕,只是緣分到了。感謝對方三年來伴我走過人生的高峰與低谷、疾病與健康。

不會復出,IG和FB App都del了兩個星期,因為要公佈這個消息才安裝一下,不是故意不回覆大家的訊息,而是真正的我不喜歡社交。

也不會舉行婚禮,因為疫情,疫情過後其實也不會補辦,因為我不喜歡。

純粹循例通知一下認識的人,不是邀請大家或要求給禮金,祝各位生活愉快。
上水先
但賣相依然繼續
不會復出,IG和FB App都del了兩個星期

但係你無停Patreon喎
點解呢班咁既電子雞有market?
就係因為有一班bad taste 既人去捧佢地
有樣有身材既個格幾閪條道德底褲有幾低都有人跪住追
一樣米養百樣人,咩社會都有呢d人
但問題係而家個社會整體bad taste 左好多,令呢種人居然可以俾人吹捧
成日話自己係處,但做埋d野比雞更不如
不喜歡社交,但不代表不喜歡賺錢

條女on9得滯
祝佢生智障
佢真係抵死
點解fb留言都咁串嘅
呢條8婆睇完 篇野之後 好撚多推塘籍口
Miss Pun:「智障就唔該塞返入老母個閪度回收。」
https://lih.kg/2146974
班買咸相嘅男人點算
https://zh-yue.m.wikipedia.org/wiki/潘書韻

潘書韻大學讀香港中文大學中文系,三級榮譽畢業。阿爸阿媽都係做教師,阿爸叫潘詩旭。佢細個嗰陣因為阿爸阿媽離異,由嫲嫲湊大,所以好自卑,小學試過自殺,但最後無事。大學嗰陣,佢接過私影。畢業後,佢一度失業,後做過地產經紀,最終靠當時男友介紹投身補習行業,無幾耐就問男友攞錢開補習社。佢義教一啲基層或南亞裔小朋友,期間認識咗家境較富裕嘅劉家衡,就同劉家衡出軌,畀綠帽當時嘅男友戴。

佢條仔都on9
佢帽得個前度
結婚會唔會收心養性
出世
中國廣州
支那妹
做咗呢啲柒嘢唔該躝返上廣州
條女既心態係 我仲有人娶 我都係贏你地!
原來係支娜女人 難怪做雞
選擇活下去既佢,決定做盡壞事去報復世界,包括整容後扮黃賣咸相呃傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞