Email 同 Miss Pun係時候消失 咪再消費女權同黃藍政見

491 回覆
1334 Like 120 Dislike
你想叫佢比人性騷擾報警?會有公義?
其實就係唔應該好似佢兩個咁乜都扯去藍黃道,佢哋做呢啲咁嘅仆街嘢本身就係錯,唔關政治事
Fufu Cosplay雞
點解email隻人形豬都有人課金
有明確拒絕先叫性騷擾

我約你開房,你話ok 果啲叫性交易
唔洗賺錢呀?
黃色陰莖圈啊
中大email vs 台大single
街頭上嘅"裝修","獅鳥"係因為司法制度不公,
法律無法制裁極權,警暴,藍絲特權
別無選擇之下,民間自行伸張公義

司法制度真係無法制裁性騷擾?
不妨諗吓文明國度如英美澳加係點樣處理性騷擾
受害人被性騷擾可以先備案,
然後誘約犯人,讓對方落網
證據充分之下,犯人自然會被起訴

即係話佢約到個男人 佢出黎就可以拉人
唔需要直播SM Party
直播因爲佢地覺得好玩 不知幾享受幾高興何來性騷擾
想講香港仲有司法制度?over my dead body?
出現了
事主如感到被冒犯,應該明確拒絕宣示不滿,否則唔構成性騷擾

樓主幾撚好笑
同比人強姦完如果唔即時報警就一定係屈人既神邏輯一撚樣
網絡神探三言兩語就可以判斷一個人有冇性犯罪
罪証都唔流check
勁撚到仆街 你唔做黑警哂野喇屌你老母
上街抗爭比狗啦左就話姐,而家撚鳩藍絲被人拉,邊值得人可憐

仲有潘書韻唔好再叫自己miss pun,正如我地反感劉小麗參選,自稱「小麗老師」。賣咸相關老師咩事
希望大家聲援佢2個坐監
篤手足灰已經係終極死罪啦
早幾日仲大把人攬依兩件”同路人”
笑撚左, 佢自己都鍾意俾人性騷擾
咁依D叫做雞又要拎貞節牌坊
Sigma=中共KOL
咁你明唔明其實唔需要SM 直播呀

佢俾酒店錢 ,你no show佢已經蝕咗,蝕多幾次佢就會收檔

香港性騷擾嘅案例令加害者罪有應得

私鳥係抵抗政權嘅義舉
SM party本身就唔係抵抗政權嘅行為
私人娛樂根本同黃藍無關

佢應約出席 全因佢願意去玩
Miss Pun唔係要公義上懲罰,
佢肯去只係想玩個傻仔
處唔處同帽唔帽冇關係吓話
別無選擇之下,民間自行伸張公義, 私了個70歲清潔工
因為人地話爆房拍av 佢話好
呢啲叫性交易 而非性騷擾

性騷擾同性交易嘅分別在於
佢首先要令對方知道自己抗拒
先構成性騷擾
就係唔講黃藍,係道德上私鳥其實同你應約去sm 玩撚佢一樣,一樣係冇經法律既審判,唔通對抗極權就有光環D?如果講黃藍,佢地屌警察,但要佢地去報警係乜玩法?你點知最後係咪砌佢生豬肉?點解對抗極端所做既事就係變得正義
你係pr 五毛 分化!
佢唔想去咪拒絕 仲應約上酒店做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞