Email 同 Miss Pun係時候消失 咪再消費女權同黃藍政見

491 回覆
1334 Like 120 Dislike
用下體思考嘅大有人在
正解
色馬, IQ有幾高?
呢個要推
不嬲都係垃圾黎
唔明點解會有人撐
有冇投訴師可以幫手向教育局投訴:
1. 身為補習老師其身不正,原因你懂的。
2. 潘、黃未有檢定教員(RT)或准用教員(PT)資格。喺未有認可牌照下,理應唔可以進行從事教學相關活動。
3. 佢哋兩個合營嘅補習社懷疑無牌經營,包括:冇學校註冊編號之餘連BR 、CI都冇,第三保同火險都冇買。
講得好好巴打
好耐無見人咁理性分析
告左未
Don’t make stupid people famous
唔撚想再見到d電子雞
你應咗約就唔構成性騷擾,而係爆房性交易

其次對抗極權,係符合公義、公眾利益
例如打狗爭取比其他市民走

玩SM直播係有咩公眾利益?
對反暴政有咩用?除咗滿足自己控制慾就咩意義都無

最後一點咪講咗
佢地扮黃嘅代價就係有問題會被政治化
攞政治光環嘅好處同時就會有成本
賣咸相唔係反送中嘅一部分,更加唔係咩同路人

至於你問會唔會砌生豬肉?
大佬,直播片都有埋,證據確鑿咁多人見證
1人1$ 買起佢地既所有淫相
無錯
如果覺得報警無用 拒絕就夠
對方已經蝕咗錢

你應約去爆房就係接受對方嘅性慾
Pin咗
講真, 根本無問題
MISS PUN 無錯, 只係佢太撚7 ON9
直播話俾全世界聽我要犯法, 依單野,我話俾我下幾代聽,可能無人信
個班痴住史萊姆扮黃扮得太低調 睇開嘅先會知 睇Sigma條片先知香港有呢種人
點解唔block左佢一了百了?
個個出名少少既公眾人物都學佢應酬個無名氏既陌生人,果班人仲駛返工做野?
最搞笑係miss pun俾人性騷擾都可以keep住傾半年唔block再出黎撚鳩人
想出名定真心覺得煩擾自己諗啦
信唔信呢個miss pun過多一段時間當冇乜人記得件事就會閪痕開番ig賣番咸相
佢地話性別平等,但係又性欺凌
呢個先係重點,佢地做嘅嘢推翻咗自己理念

而且人地叫你開房,你又肯去 就唔係性騷擾,而係交易

問題係佢地將私人事講到好似係關香港嘅反暴咁
政治表態完
就綑綁式要人支持佢所有行為
入冊坐返幾年先再睇香港會變成點先再諗啦
呢個真 佢唔好講性別平等就話知佢

但上房SM party直播 撚人撚得咁開心
然後話人性騷擾就係自打嘴巴
如果佢肯正式收皮就連ig都關埋啦
個ig仲run緊證明佢仲係好唔捨得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞