Email 同 Miss Pun係時候消失 咪再消費女權同黃藍政見

491 回覆
1334 Like 120 Dislike
emilia又割
https://lih.kg/2131462
女權撚:

你地一直網絡性暴力緊佢 搞到佢要露奶出黎
賤格!

唔講政治 本身班電子雞已經物化緊女性
就算佢係黃都唔代表要盲撐
自己貼裸照任睇 自己都唔尊重自己
然後話人唔尊重女性 網上性暴力
追擊埋misspun就潛

前兩日見到個post有3750位會員撐misspun
死都話要攬
上連登勿認真 討論咪討論 講到一半人身攻擊變hater 有必要咩 只會比人懷疑理性駁唔到 所以玩人身攻勢
無錯 賣咸相就係物化緊身體
sigma 成個伍乞e咁
左咬咬右咬咬咁
都唔知做乜柒
佢之前俾人挑過機

例如FuFu ig tag佢講女權主義 叫佢理言回應
點知FuFu事先禁咗佢言
即係唔俾人發聲當贏咗

咗先導致Sigma拍片講女權

其實係啲女權搞佢在先
女權主義唔係比佢地咁灌用
例如爭取同男士地位代遇平等
你鍾意露胸露咩都好
不嬲都比你露
唔好美化到身體自主
佢由出世果刻幾時唔係身體自主
Email 覺得兩登所有人欠咗佢
借個位
[細b知法犯法]乜紅店CGA有特權可以係武肺期間繼續營業架?
https://lih.kg/2132739
係呀 就係佢掛女權KOL呢個身分 真係話知佢
正如以前啲𡃁模 佢擺明賣肉 唔會攞政治正確道德高地
比你既感覺點 對法律上定律上有冇觸犯性騷擾係兩件事

在女方拒絕後 重覆提及明知不受歡迎既性邀約係性騷擾既一種

呢個定義冇變過嫁;就算後來女方都變成有機犯法既人;都唔會改變佢比人性騷擾在先 呢句描述既準確度 當然佢有冇曾經表示拒絕係決定因素; 我只係睇唔過眼有人用三言兩語就判斷另一女性冇經歷性侵 ;咁樣對所有女性,包括手足同一般人都唔公平
隻人型豬好心收皮
𡃁模明賣肉 一買一賣
佢地都係賣肉 但夾雜埋光環去賣
不論女權/黃圈 對運動推動力係好少甚至無
對家入撚曬黃圈 笑9我地有2隻隻貪錢雞
你要睇結果 行動證明一切

佢入酒店房間果個舉動推翻咗訊息講嘅嘢

等於一個人一邊叫「唔好呀唔好呀」一邊除衫

口講唔好 行為就迎合

好簡單
唔去邀約 唔去直播玩SM就無事

佢好享受玩SM
完全唔係一個受性騷擾嘅人應有嘅表現
仲搵女權包裝自己 想賺錢咪認
又要做雞又要拎貞節牌坊 影衰哂香港女性
思路清晰
好似係藍絲一直係咁約佢在先?不過無論男方外表

在女方拒絕後 重覆提及明知不受歡迎既性邀約係性騷擾既一種

呢個定義冇變過嫁;就算後來女方後來應約,即表面接受邀約(實際玩返對方加直播);都唔會改變佢比人性騷擾在先 呢句描述既準確度 當然佢有冇曾經表示拒絕係決定因素;
我只係睇唔過眼有人用三言兩語就判斷另一女性冇經歷性侵 ;咁樣對所有女性,包括手足同一般人都唔公平

重伸一下;我無話過兩條女無問題;同埋冇撐過佢地;我只係唔同意大家判斷佢有冇經歷性騷擾既理據,係用佢兩年後既行為,而唔係當中佢拒絕過幾多次,有冇感到被冒犯去判斷。
終於有護主犬上水 淨係cap人一句唔睇埋前文後理就屌 咁撚似班電子雞嘅

你無拒絕對方爆房要求,何來性騷擾?
事主如感到被冒犯,應該明確拒絕宣示不滿,否則唔構成性騷擾

依家講緊上酒店啊柒頭 你可以選擇唔應約嫁啦 人地拎枝槍逼你上酒店? 搵例子都搵得好啲啊 強姦避免唔到但上酒店避唔避免到啊 叻唔切衝出嚟柒 思想同啲黑警有得揮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞