Email 同 Miss Pun係時候消失 咪再消費女權同黃藍政見

491 回覆
1334 Like 120 Dislike
關事

關政治事
我係話佢地既所謂回應, 特別係黃電郵
希望佢地消失
香港地唔係咁多毒撚呢兩件豬扒點會有飯開
好鬼弱智
明明大把女免費任你食
講得好啱 正皮
痴撚線一個鬥黃post咁撚多正評, 打手多到, 不過傻仔更多
跟風俾正評既唔該睇清楚樓主出呢個post目的係乜先
先唔理黃藍問題
條友自己騷擾人在先, 玩番佢有咩問題, 仲要係藍屍都幫佢護航
我覺得冇搵人打9條友已經好好, 只係玩下佢, 呢啲仲要係你情我願

作為一個女人, 我都好難理解佢賣相同哂自己body呢個行為
但係唔覺得咁樣有乜問題, 佢做呢啲野有傷害到其他人咩?
你話為錢, 咁AV女優果啲又點計?

至於佢個人既私人感情事又關其他人撚事?
我睇唔到佢點消費政治喎, 佢只係對政治作出表態, 佢有利用政治事件獲取利益食人血饅頭? 佢頂多都係利用自己身體賺錢啫

最後話Miss pun害死手足一事我覺得唔好人地講咩就信咩, 自己查證會好好多, 連登真係好多PR五毛的
Miss Pun督灰果件事
最尾俾狗屈製作炸彈,上埋報點樣老屈

所以呢個唔係鬥黃post

呢度係正視聽post
你話為錢, 咁AV女優果啲又點計?

AV女優有無話要追求道德,尊重女性身體?
有無話自己係處女?
有無話為民主為公義而脫?

人地做雞無攞貞節牌坊

乜撚鳩嘢進行性欺凌,進行護航呀

講撚埋晒啲共式中文
咁都共式

已經無講強力遣責
咁乜撚叫進行欺凌同進行護航呀

進行+動詞本身戇撚鳩嘅事
“進行”都共式?
咪撚兜

進行+動詞就係

進行強姦、實施拘捕,呢啲全撚部都係共匪式中文
吓 有咩問題

進行對打 進行激辯 進行討論
好共式 ?進行唔係一個支娜grammar
本身亦唔係支娜詞彙
重喺度死兜
我作為一個女仔都理解唔到佢地將賣相同政治掛鉤,企圖令啲人覺得有j圖睇仲幫緊手足,但其實佢地咩都無做到,起碼好似錢都無見佢地點捐過咁

咁但係好似email個啲真係有發聲既,OK咁唔話佢水人課金買咸相,但今次件事點解仲會有人出黎護航

講真你覺得人地騷擾緊你咪唔覆,年中都唔少咸濕佬dm佢地啦,我就唔信佢地個個都覆曬。你覆得人,覆既野仲咁有意味,俾著你係dm個位都覺得有機會吧。你話佢地想玩人,大可以水佢到酒店之後自己唔去咁樣玩鳩人都得啦,開埋直播sm都淨係叫「玩返人」其實好撚唔尊重人囉,呢個人格問題黎。

加上佢地email同miss pun一齊上酒店,相信佢地私底下一定有一齊笑鳩個男仔,個男仔真係好慘
點樣死兜?點解千幾人正皮
得你覺得有問題

你唔討論都算
無啦啦捉人用字
仲要全香港得你一個覺得有問題

你係果兩位脫星支持者?
咪撚spin, 我冇撐過佢哋

我係睇唔過眼啲劣質共匪文化入侵香港啫
我冇覺得你篇文內容有問題

我係覺得你啲共匪式中文好撚肉酸好撚礙眼啫
進行欺凌(行為)

有咩問題 欺凌係一個行為 名詞

支娜話叫凌霸

你省點進行 就咁叫 你凌霸我

就真係支娜話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞