Email 同 Miss Pun係時候消失 咪再消費女權同黃藍政見

491 回覆
1334 Like 120 Dislike
佢自己唔係豬咩
拉 仲批鬥 做得唔好唔需要擺熱門批鬥批足成個星期嘛?

話想做個普通人何解想做KOL?又想做大事影響社會,仲講到理直氣壯,好認唔認,走去講算命注定大紅大紫,咁都唔係想出位想做明星?

唔係為錢,咁仲賣咩寫真集?仲做咩脫星,麻煩你即刻執咗Patreon佢,將相片免費提供,好讓暴致及疫情下,市民可以苦中作樂得到安慰,達到「做大事影響社會」嘅宏願

我應該話算命師傳係神棍
定係你太無能?
你決定辜負?你有權決定?

成件事個邏輯根本錯哂
縮細啲咁睇件事 唔分黃藍 唔係kol 弱智人士
當你作為女性受到性騷擾,ig不斷騷擾
當下講出你不舒服既感受而對方無視並繼續騷擾
咁你可以block左佢
如果條友痴線到對你窮追不捨既話
咁你咪去落案囉
但你選擇左用你既方法去懲罰佢
咁咪俾人站左個道德高地
男人廢
但靠男人搵錢
好清晰
佢係咪黃我唔知
但眼見佢做好多野都為賣咸相而做
個三妓無錯既
呢個市場有賣有買
無返咁上下既人數幫襯點得黎佢地長做長有
講到尾係佢地屋企人俾佢地既條件好
要屌真係屌醒班買相毒撚
要支持係可以
但好心班傻仔諗下支持值唔值呢個價囉

邊個設定呢啲組織同稱號

暴大三妖姬

電莖三妓

圍爐辛苦晒
理直氣壯嘅人點解會唔敢出公海辯論

Sigma Vs Emilia 網上辯論應該有啲睇頭
有睇頭但冇可能發生 咪俾我睇死佢實笠水

同有練過邏輯分析嘅人詭辯真係攞苦嚟辛,到時就好似張國均上個集哲學有偈傾,俾人直接一巴一巴車埋去
其實d 電競🐥 都係時候要收皮,emai/潘姓女子/隻馬/隻鹿
收手啦葉師傅,都搵撚左咁多錢,仲要繼續呃呃氹氹咁,不過只要佢地繼續有信徒每月供養佢地,我相信佢地都幾難會消失,話就話咩退出退出
好煩 完啦好嘛
我都想佢地完 唔好再出黎
我得閒係咪應該追擊吓佢地
通過miss pun呢單野睇得靠連登仔智商100年後都唔會光復到香港
https://lih.kg/2126319
坐監啦
#challengeaccepted
Fufu騎又回力鏢咗

電子雞一邊宣揚女性自主 男女平等 一邊就賺男性錢同仇男 上面隻電子雞仲話男人都係垃圾

講到底女人真係雞都不如
其實佢地賣咸相
注定會引到一班咸濕佬私訊

Miss Pun ig story 稱一個月有廿個私訊傻仔俾佢撚
話業績表現出色
即係佢覺私有咸濕佬關注
係一種量度人氣度嘅指標
係好光榮
咁點解忽然覺得自己受性騷擾好屈辱

引起狂蜂浪蝶嘅原因
就係因為自己靠賣性感上位
可以話係不勞而獲嘅代價

你地擺吓post 影張相 社交平台寫幾句垃圾文
可以搵到嘅快錢
俾專心打份牛工、對社會有貢獻嘅人更多
咁高收入就係對你被咸濕佬死纏爛打嘅一種compensation
其實自由市場就係咁
好心做脫星就唔好投訴人地講你肉體

人地講你肉體 你又投訴
唔講你又話無生意 啲相無人問津
連登終於對衣d電子雞有返一個正評post
屌原來misspun third hon仲以為佢咩神科grad 屌
磨牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞