信用卡討論區(95)今宵多珍重

1001 回覆
6 Like 12 Dislike
好耐之前渣打sales promote果陣講過自己set SI佢地都計
係,開戶口個時都叫我咁做
話之佢哋啦
係呀已經開返個幾月
今日先收到佢封信話開返 好想check
張aecx終於都到咗要收年費嘅日子
匯豐打上hotline waive late charge可以waive幾多次
我諗短時間之內應該可以waive一次
係 尤其佢最勁係洒家四送一
佢酒店4送1好似一定要經佢個網訂先有?
咁樣好似仲貴過係其他網訂。
之前我都問過,呢度巴打答左我係可以用Expedia 價
聽其他Ching講citi都係在Expedia訂房
不過3800有點貴,尤其依家飛唔到都唔知點回本
上星期四收到sms話張卡寄緊黎,但到而架都未收到張卡
郵差叔叔唔派信
我上上星期五話寄緊,今日都未有啦
大學生申請恒生mpower有冇著數
year1唔識嘢 見到張恒生信用卡有自己大學個名覺得好型走去申請
結果勁少回贈
但佢個Terms係咁寫

20. The Principal Cardholders of Citi Prestige Card issued by Citibank (“Eligible Principal Card”) will enjoy one complimentary fourth night with no black-out dates, when booking four consecutive nights at any hotel booked by Citi Prestige Concierge (“Citi Prestige Concierge” is operated by a third-party service provider) (“Complimentary Night Offer”). Bookings made through other methods such as, travel agents, websites or directly with a hotel will not qualify.
利申:鍾意買嘢多過去旅行
經expedia
你好
小分係某網站贏錢
但只肯過落信用卡 做信用額 ,唔會直接過落銀行
除左無限買野套現外有無其他方法拎到個筆錢出黎

因為平時又唔係成日用信用卡
宜家多左6萬幾CR
用HSBC PayMe 個個月轉2000入銀行戶口
用渣新出嗰信用卡套現
*渣打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞