信用卡討論區(95)今宵多珍重

1001 回覆
6 Like 12 Dislike
Yes
有冇人知hktv張卡啲分點先換到250:1?
Thanks
西亞個promo寫唔計電子錢包
但paypal算唔算
張渣打 Asia Miles 到期交年費 打上去又豁免唔到 cut左之後用邊張代替最好
Red,宜家冇人用SCAM啦..
DBS black
Red 係講緊 HSBC 個張? 但唔係 Asa Miles 喎
點解話 SCAM 無人用嘅?
想問一下大學生平時剩係上amazon買海外野
應該要BEA張i-Titanium 定 恒生張Mpower? 我見Mpower網上簽賬有5%回贈
Red 用RC方式,重點宜家RC去AM唔使手續費..
係啦,HSBC係可以換到AM..

Scam網上四蚊里,100蚊有25里
Red 網上4%, 100蚊有4RC換到40里

我申咗red後一次都冇用過scam.
依家hsbc 已經可以免手續費轉里數中cat嘅話仲好過d里數卡 不過你真係要apple to apple 就dbs bmw 算比較好
儲里數邊張最好
用緊大新張ANA MILLAGE信用卡
上年11月申請就係為咗平時碌卡可以直接儲ana miles,準備2月時去日本坐ANA用
點撚知一場支那肺炎搞撚到去唔成
張卡就首年免年費
而家就快一年,有冇巴打知啲張卡係咪一定要比年費?
上網搵過都唔係幾見有好多關於啲張卡嘅資料
打電話會唔會快過你打咁長篇文
一年簽5萬自動免到,唔夠就要打上去要求
wechat 找信用卡 有冇分賺?
PPS啦
用乜鬼we7
請問而家恒生張enjoy卡係咪冇得申請?
唔用大新最好
你睇下你張citi debit card 背面,有EPS logo 架
自從變0.5+都諗住quit咗大新佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞