信用卡討論區(95)今宵多珍重

1001 回覆
6 Like 12 Dislike
間舖無信用卡機,只有eps機

唔知道部機只行eps, 係咪用唔到master debit card
如果EPS機認唔到根本用唔到銀通添啦
BTW唔該你搵返張卡出黎睇卡背,有EPS logo架
以我理解一定要行Mastercard先有回贈,經EPS通道食唔到回贈
咁呢個就真
citi 更新完個apps 邊度有得睇儲咗幾多分?
Rewards果頁,每張卡下面會顯示Rewards Points Balance
文件都未upload就話reject 串到呢
我都係岩岩諗住網上申請都係咁, R晒頭
都唔知係唔係驚太多人攞Apple Gift Card
想cut咗張simply cash,但發現有以下條款:

如取消信用卡戶口(不論是自願或非自願),所有現金回贈(不論已否存入信用卡戶口)將被即時取消。
If the Card account is voluntarily or involuntarily closed, all CashBack (whether credited to the Card account or not) will be immediately forfeited.

係咪我一cut卡,唔單止會失去未用嘅現金回贈,仲連之前拎咗嚟找卡數嘅現金回贈都要嘔返出嚟?
唔會啦,找左的當然唔會要嘔返出黎
「所有現金回贈(不論已否存入信用卡戶口)將被即時取消」佢呢句的思意係,不論交易返左單未所有剩餘回贈都會取消
明白,多謝解答
我交齊文件啊,但係等左成個星期
想問HSBC 紅卡 超市定義係咩?搵極都搵唔到
想知一田aeon 個d計唔計
未存入信用卡戶口=仍在360全面賞,未redeem
已存入信用卡戶口=信用卡條正數(如有)
渣打真係好黑衣
其實所有積分制信用卡都係咁……渣打SCSC現金回贈本質其實仍然係積分卡
咁姐係我而家redeem左啲分 之後我cut卡 係冇左剩餘個啲分定redeem左個啲都冇埋?
未redeem左的會無左
但係如果係redeem現金回贈,你redeem左落信用卡單,redeem完仲有剩的話一樣無左
自己去紅卡po睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞