Running Man 討論區 (26)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
光洙講番上集以為製作組幫佢慶祝生日
笑到我
有冇巴絲記得有集單人獨立貨倉入面乜都冇係邊集
淨係覺得佢把聲好chok,再加上produce 48時佢都好識玩la。不過暫時無見過有idol係鏡頭前係咁 講真大把idol 都好細個出道,你講到佢咩都唔識咁,咪又係要拋個身出去,15歲著到條裙短一短,你估人地唔自己做梗咩咩。
btw 造假團個名跟一世,佢個一位都唔知係咪真,團入面有d唔應該出道既人攞左其他人應得既野,其他理應出道既人而家同佢地差天共地。知道自己個團造假又點,咪舞照跳根本係幫兇,個團俾人黑又點,係共同睇,同班小粉紅一樣。都係果句唔好以為所謂既idols 咁無機心,由細同人比賽梗,出到道上得位果d都唔係少野la。
唉,輕輕鬆鬆睇rm唔得嘅
又要睇罵戰
ep449? 金錢遊戲
見到智孝同石鎮道歉個陣終於好有大哥feel
根本就係你自己唔中意佢 睇佢做咩都唔會順眼架啦
依家仲要想喺度帶風向 搵埋其他嘢入嚟講
講真根本呢度好多人都唔熟張元英
大家都係當一集普通嘅rm黎睇 睇完亦唔覺得有咩問題 係有幾個人硬係想帶風向咁 又話人姣又話人chok聲 無啦啦又講到佢人品點點點
我真係懷疑我地係咪睇緊同一集rm 點解你地可以睇到咁多嘢
我淨係想輕輕鬆鬆睇一集
睇完覺得佢幾得意
Izone屎發現,翻翻去圍爐la
今集桐俊黎講到自己上次出演係真男人競賽 啲回憶返曬黎 嗰集真係超好睇 成班男人鬥智鬥勇鬥力 依加一定做唔返 好懷念嗰時體能爆燈嘅rm
佢地諗多左姐
姣都唔會走去姣有女朋友既光洙啦
不良智孝好正
你咪on9啦 你自己搞串呢個po先架
我一次都冇入過所謂嘅團po討論 唔好意思
仲有我不嬲都係追開rm嘅 亦有係呢個po傾開 唔知你係咪有咩誤會呢
你個名
昭buddy好似真係動心咁
係囉
其實透過電視節目係唔會了解到一個明星真正既性格
例如光洙,佢現實係好好先生,有禮貌,謙虛,份人比較靜
唔通你睇完rm就認定佢係一個二五仔?

你睇到既節目內容,係pd想俾你地睇到既野
所以睇節目,勿認真
Sisar條女個樣變到完全唔認得
巴打唔洗理佢,總係有d人係咁
D hater忽視佢就算
睇個rm都俾佢搵到咁多野去講
好似脹左咁
今集見到佢開心返果樣,睇得好開心
係,一開頭認唔出
好大對脾

btw要嘈出去嘈
無人care邊個係咪有心機
上到來好笑就得
耐無cb 平時又食得多姐
肺炎比之前少左出去健身
之前成日滑水嗰段時間仲黑仲大隻
出碟以為係sister出
哭撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞