Running Man 討論區 (26)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
話bts嘅成員似個獄警,一陣啲痴嘅fans發癲屌9人就費事喇
佢chur鳩世贊好好笑
仲要俾王鼻問見到大神係咪好緊張
都係話個gag man 似姐
唔使起哂鋼啊
腦殘fans真係冇叫錯
話世贊喺喜劇大聯盟地位同大神差唔多Rm就同自己差唔多 個度好好笑
希望愛情青蛙一切順利
戴口罩戴帽,唔好再俾人見到啦
其實製作組都幾有心,搵返寸世贊嘅笑星上黎
體驗下周末綜藝有幾難做
淨係全妹偷警棍都夠好笑
周末暴走人員,嘉賓仲問原來可以咁玩
笑到肚痛
PD: 遊戲唔係咁玩架
人地係女既著到密密實實,青蛙完全相反
可能因為以前毒L幫同期對家電影宣傳過,同一個節目唔會宣傳兩套對打嘅戲掛
不過寶弼係套戲上緊畫嗰陣都試過曲線宣傳
um 唔係寫兩邊都否認咩
今集幾好睇
後面真係feel到同心協力想去贏既感覺
後半好刺激
不過石鎮一個人上車都羸到咩?
同埋石鎮個partner真係好可愛
冇鐘國虐人嘅畫面要能力者同老虎個設定做咩
純以第二個game講,鐘國開左認真mode之後,已經撞低哂對面d男性,輕鬆俾同隊個女達陣
莫講話之後都係虐人,虐人ge方法都係一式撞低哂就夠,咁cut左有乜問題
你話唔係綁手綁腳,有唔同方式虐人就話值得睇,唔明話pd呢段剪接有乜咁奇怪
到底有幾難明 樓上幾個人都有講
重要講左幾次 我地又喺寫繁體中文
果集超好睇,仲要2ne1最後一個出都冇出過去,鐘國一個ko晒全部
個game
其實PD係播咗1次鐘國傳比女嘉賓達陣再即刻話已羸13:40
咁樣我唔覺得有問題,只係可以話濃縮咗個得分場面啫
我都覺第一隻game咁cut無咩問題 都知鐘國之後用咩方法反勝 最多用細格仔播番d得分畫面 反而覺得第二隻game 成個cut左先大問題
轉左寶弼pd之後好睇左好多
有時同一集睇完會再翻兜
上集被女rapper圈粉 一開頭未講rapper以為笑星黎
好有綜藝感 睇完特登去睇高等rapper3
今集後半段睇到好肉緊 想石鎮贏
佢個partner好好笑
萬福同志好q反差萌
覺得寶弼pd可以好好研究 剪輯可以再做好d
分配平均d冇咁亂
每集預告都好精彩咁每次都好期待
未有新既睇睇返d舊既集數回味下先
不過最精采都係嘉賓撞開鐘國,捨身傳球畀智孝
今集嘉賓多咗好多畫面,不過某程度上係四個最細一開始嘅畀人out曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞