Running Man 討論區 (26)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
光洙個partner好撚姣
挨身挨勢 我係善彬一定睇到眼火爆
今集我覺得都係中規中矩
第一個跳舞game其實幾悶,美珠亂舞睇到有少少老尷
落注午餐又係麻麻
係最後生粉水二人三足先有睇頭

btw今集亦都係一貫couple race既通病 某一兩個嘉賓隱形 今集係度延同護旗手
而所有笑點又係成員到
其實我心目中既couple race係戶外做任務競賽,唔係跳舞同午餐
應該都冇咩可能再有
光洙做得佢老豆啦 仲姣咩
不過光洙唔識用airdrop又真係
護旗手隱形咪好囉 佢嗰種中式綜藝感好難頂架
落注午餐我覺得個玩法ok,不過表現出黎應該可以再好笑d
同埋短時間世贊兩次stay就變左重覆無乜效果
依家出親多女團就會有跳舞,呢d無乜效果又無客觀標準勝負既真係幾唔吸引
同感咁啱依排重溫完14年虛勢哥、桐俊仲有林周煥都喺度嘅couple race
分別真係好大
我好鍾意睇佢地喺車站做mission
挑戰食辣年糕令不良智孝上線
虛勢哥偷偷地攝水樽玩坐雪糕筒
真係好好笑
不過都明白家陣疫情關係都冇乜可能好似以前咁出去玩
4km靚仔世燦
佢出左名係咁 由PD48嗰陣已經係以油膩出名
佢做center其實好唔襟睇
其實唔知幾時開始 毒撚揸旗開始
所謂既couple race多數室內玩 已經冇咗個種感覺
其實係 但佢D票數我諗算係貨真假實嗰堆
起碼好過班夾硬造出黎嘅
落注午餐 我一開始以為係之前唔知箱內物品再向人sell 個種玩法
兩次stay真係變咗有少少無癮
拍賣會個game 我覺得以前毒撚個個搞笑好多(雖然唔係拍賣而係估野)
完全明白
家陣因為冇嘢做成日都重溫12-14年RM
真係感覺到同宜家完全唔同
好掛住以前嗰種競賽感 啲嘉賓同佢地都有勝負慾 想鬥快完成任務去下個場所嘅couple race
Btw見到絲打你個名 提醒咗我仲可以去重溫藝珍n年前上嚟嗰集
智孝今日個look又好靚
個護旗手以為同大神一隊就會有鏡頭結果咪又隱曬形
其實真係好少嘉賓同大神一隊都全隱形咁濟
張元瑛仲多過佢
不過同光洙一組就保證多鏡頭
係,重要chok住把聲講野 搞到把聲勁尖,好難聽
邊個講 第一一直都話係櫻花多wo
某d人係咪入錯po
呢個我覺得係剪輯搞gag啫
笑到我
先嚟個唔贏得ge比賽 再嚟個救救光洙大行動
光洙識搵方法提升自己喺節目既曝光率
智孝開場個時係咁㩒住個胃
係咪太忙 掛住拍戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞