Running Man 討論區 (26)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
仆街,俾ssak3洗左腦,呢幾日係咁自動哼出黎
soyou 咪上代女團
今集同班後輩比已經見高低
agger
世正個style好「come」睇
睇佢拍犯人就知 第一輯同二輯進步勁多,又可以接大神梗/俾梗人接
你諗下美珠集集都扯頭髮亂舞個畫面會點 肯定好撚尷尬
長遠做固定既話要再調整下個力度
今次男嘉賓肯配合昭旻玩love line真係有效果
唔似之前得昭旻單方面玩 然後啲男嘉賓又唔比反應
同埋玩love line都係男方做主動個邊比較好睇
要求你既喜愛 仲唔去買音源
佢上集同世燦跳舞扮小丑女都幾好笑
但今集覺得佢有d odd 唔鍾意佢呢種太刻意賣力既搞笑
同場都幾有負擔
啲女團咁鬼多勾心鬥角野
佢呢啲咁出位既行為都唔知會唔會俾團員排擠,見佢成團人影相佢都會擺啲勁誇張pose
上一代啦
今代應該係
Twice 、rv 、mamamoo、BLACKPINK、gfriend、izone、gidle、oh my girl 個啲
好正播佢
其實點分代?
我覺得izone係比twice下左一代
每4年就一代
三代 10-13年出道
四代 14-17年出道
我用韓國個個來分,即係一有top就係一代

以前睇running man會幾中意睇啲idol來,例如少時、suzy個啲,好多團都係睇rm識,但而家就麻麻地想睇idol來rm,可能近幾次idol來嘅除非係我追開嘅全部都係飛住來睇
世正仲好全能
Solo又得,綜藝又得,又有拍劇
支那分代法
好期待孝利首Linda
個開頭有啲似Downtown baby
以前d idol練綜藝感嘅地方都係weekly idol同之後嘅idol room
依家冇左呢d節目 d idol想練下手都練唔到
一直都覺得少時第一次上黎個couple race特輯係女團綜藝教材
作為頂級女團肯做夫妻情景劇,素顏上陣 已經冇得輸
第二次上黎仲要玩埋泥漿
佢上叢林先真係嚇親 女嘉賓做到佢嗰種程度叢林歷史以黎都唔知有冇5個
Ching,想問下知唔知係邊集?
17年蘇門答臘篇
咁掉返轉以事論事, 大神都冇需要唔比面雨琦, 一集仔嘉賓, 加上雨琦都無咩點亂講嘢

佢舊年喺大陸奔跑吧做主持, 成日叫錯成員名/ 叫李晨做晨叔(佢話係導演叫佢咁稱呼) , 換轉喺韓國, 應該仲招黑過昭旻
做過主持今集都可以無乜表現
3首最鍾意beach again
等緊兩人真好
點解你會知咁多
知己知彼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞