Running Man 討論區 (26)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我回應緊𡃁妹照理冇乜機心唔係chok聲
你就反而唔係評論有冇chok聲
女人把聲尖有幾奇 衝出黎柒係咪戇鳩鳩
同你一樣諗法
同埋我覺得佢有d怕醜先貼埋光洙度
呢d評論咪就係韓國d仆街網民講個d嘢囉
成日話韓國網民講嘢幾毒幾仆街
根本度度都有呢d人
講口臭惡毒連登仔不嬲唔會輸得去邊
開場個陣石鎮問在石點解問美珠條問題咁難答 室內王者池石鎮
當成個節目都做緊假
咁點會零零舍舍有一個係貨真價實
俾光洙搞到要落泥濘地到搵鞋啓發左佢既思維
個護旗手一嚟講自己中國rm尷尬到...佢嗰輯好似冇買版權架喎..
𡃁妹點會無機心,重要做娛樂圈睇過佢produce 404都知佢人品點la 尖唔係問題,係覺得佢係連住黎講野,聽到人勁唔舒服
呢到d人唔知係咪多izone fans ,定無睇過produce,由頭追到尾睇既人無幾個會覺得佢人品好好囉
無咩點睇過佢
剩係睇過有張娛樂台既白眼gif圖,感覺上好串
大神有左玩什麼好呢之後好似累左好多
拍rm都好似無咁投入
石鎮包辦哂d笑點
光洙昭旻個背叛者角色又開始玩到爛
好悶寧願佢玩d純運氣小遊戲仲過癮
跟住用氣力果d都大家都知劇情點走
玩什麼好呢...
我幾中意智考鬧石鎮果part
平時佢都係細細聲埋怨一兩句
今次大大聲喝佢好治癒

可能諗多咗
智孝主動同石鎮一組係咪想多d火花
如果佢同嘉賓一組應該無機會出聲
嘉賓又唔洗夾硬同石鎮一隊
lm

本身以為拍賣會好好玩
點知比我想像中悶
好彩final mission救返成集
成集得最後個任務比較好啲
俾你真人面對面你都未必分到條友真心定假意啦
更何況你只係透過電視機
我唔識佢 但我就真係無你咁有信心講得出佢咩為人
你話好似大神鐘國呢D 全韓國都吹奏人品好都話
救少少啦
都唔算d咩
睇完都唔記得嘉賓做左d咩
又等一星期
本身依堆都係戶外活動
但出唔到去要室內咁細個場玩就點都搵啲平衡到鐘國能力嘅野
但今集個澱粉游泳池都無用
倒不如話你係佢hater?
單睇今集表現真心睇唔出咩問題
剩係想講對於一個重會著校服返學嘅𡃁妹
會依靠一個差19年嘅大人有幾奇?
抆下衫袖扭扭零零有幾姣?
疫情完咗感覺寶弼會瘋狂玩返泥潭
咁啱你講起,我先發覺成集嘉賓入面我淨係記得個男嘉賓
仲有HaHa個partner 跳舞除假髮出黎跳
跳完隨手就夾返上頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞