Running Man 討論區 (26)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
有冇人覺得Jessi好煩耐唔耐一集就有效果 但一出得密就開始煩
大神MBC綜藝 玩什麼好呢 黎緊既企劃
李孝利 嚴正花 jessi 華莎 組成既團體
놀면 뭐하니? 節目入面 孝利同大神講

要帶埋嚴正花 jessi hwasa 四大家姐 一齊組團

四條女個樣咁兇限 好似去邊到都可以講價退貨咁

咁就有 退貨遠征隊 啦
暫時覺得幾搞笑
但feel到再繼續就變煩咩都俾佢打斷曬
覺得
佢講野大聲 另一個人想講野就要大聲過佢
之後就變到鬥大聲
睇翻韓藝瑟嗰集笑死智孝都好耐冇跳hot issue
世贊請左假,話身體問題
有冇link
高雅拉好J
好彩無乜事
個荷蘭妹會唔會靚得濟
混血真係屈撚咗機

不過佢之前比韓網民屌 話佢表情管理差
同埋debut stage俾班dance搶曬focus
佢唔夠Stage練舞台感同自信
依家打歌愈來愈好啦
不過下次又係隔咁耐再出嚟嘅話
應該又會係咁
不過佢係差d birthday 隻歌d舞加歌都難d對佢黎講始終你solo要預你一出黎就壓台。今次係有進步,但同一般solo artist 實力有差距,不過好在有ioi +前jyp加乘人氣都有番咁上下。
但會明點解JYP唔擺翻佢入Twice/Itzy
經歷兩個選秀節目人氣已經好高
可能驚呢兩隊好似Aoa/4minute咁變雪炫/炫雅朋友隊
依家Solo台風又明顯唔夠ioi同期請夏黎
搞到擺入組合又唔得/Solo又唔得咁
好似一直都話佢係itzy ,而家既yuna 無份。不過無得證實,只可以話好大可能有佢。
請夏17年solo somi 19年solo
18同19兩年請夏keep住每年起碼150個商演
從來無休息過
再加cb左咁多次 solo唔夠請夏先係正常喎
請夏跑左10公里 somi先跑得2公里
下下捉住somi請夏比較有咩意思
同意
經驗上差咁多根本比較唔到
下下咁樣拎嚟比較somi實唔夠
咁當然最後都係睇你捱到幾耐就係贏個個
但都可以咁諗
比較一定係比較同期仲喺度既人
等於宣美wonder girl 07年出道+solo 13年開始
請夏用左2年時間我諗大約19年左右已經係同緊呢類前輩比較,我諗無人會覺得請夏台風差過宣美掛(唔係話邊個好邊個差,但叫做不相上下)

Somi感覺上17年打後俾JYP同YG浪費左好多人氣同時間
請夏直情係同期最top
咁比較有乜意思
如果計IOI完前應該仲係Somi食住請夏
但比JYP同YG玩左咁耐
優勢都無曬...
如果好似你上面講台風
請夏係ioi一向都係勁架喎
whatta man嗰排都睇到同成員既分別
係其他歌可愛風唔啱佢姐

但係你下面無啦啦又講返ioi somi食住請夏
咁請夏依家食晒成隊tim
都係嗰句 比較有咩意思

真係想講somi請夏既比較 歡迎去ioi post傾
唔好阻其他人討論running man
唔係你地傾開somi鬼會跟你講somi咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞