Running Man 討論區 (26)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
鍾國有集係湖邊 推埋佢落水 真係好慘
好似係Uie嗰集
金槍魚大姐做女王果集
荷拉
效果啫 鐘國都被佢除咗條底褲
所以我之前comment 話有小小煩 其實係驚比連登仔屌
僑胞
個人觀感覺得佢扮abc啫 不過喺連燈諗法唔跟主流預咗大收負評
佢好似係真abc
佢最近呢兩集都真係玩得好放,比較大聲同嘈,如果長期有佢可能會好辛苦
但與其話睇佢,不如話睇大神俾佢折磨成點 搞到大神頂唔住問PD係咪完咗呢隻 game 就錄完
我其實覺得大神係嘩講 come on jessi 都好刻意係造效果
其實都唔算小圈子只係一開始大家都要揾定位
唔洗理
我話智孝都大方都收左幾個負皮
一開始石鎮係咁串智孝 都係俾人屌到仆街
搞到成員係節目拎埋出黎講
石鎮就話其實係幫緊智孝
因為依加主流係昭旻 你講智孝就預咗啦
讚緊智孝都負評,諗唔明
但見到頌樂post先明點解智孝最後埋去望個 sound bar
然後頌樂又送返果籃俾製作組
我除咗RM都冇睇其他 所以唔知真定假先咁講 但我覺得長前既話會睇到好辛苦 唔識收制既話會好似當初昭旻咁 見到都覺得煩
連登仔就係咁 係唔係都負評 平時翻工比人屌得多 放工就屌翻人 放鬆啲啦香港人
Btw 智孝真係好有愛 相信冇乜人會咁上心付出
正負皮唔撚使理咁多
好多人鳩比
我都覺智孝好好人啊

其實今集分組pd明知最後有追逐戰,然後全部嘉賓都係女,我唔明點解要將智孝同昭旻分係同一team
印象中依度前排有人講過想睇智孝同昭旻同隊 跟住就真係有
製作組係咪有人mon住連登
感覺上而家個budget係少咗
以前鄭哲民就慳埋慳埋 用落global project到
而家寶弼就用黎買獎品
雖然冇金咁貴,但而家獎品真係都幾吸引
呢集係勁好睇 可能平時冇乜機會上綜藝 啲女嘉賓個個都勁唔錫身 睇得出啲pd都估唔到啲嘉賓會咁搏命
而家啲奬品幾好,家電、保養品咁,用得著,人人都鍾意
先前有啲貴電器+成員無厘頭 items 我都覺得幾好笑嘅
依家budget少咗
同埋應該仲有場地限制,始終都要顧及安全

同埋獎品轉返啲modern嘢比較吸引
金呢啲真係上咗年紀先覺得值錢,後生嘅要啲tech嘢好過
光豬紙牌
在石中哂
國鐘按摩
王鼻枕頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞