Running Man 討論區 (26)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
騎光洙都好老尷
光洙好似真係唔想比人騎咁

成集睇落好開心 但又好唔熟
玩d位都好尷尬
度延完全無鏡頭
一part game都無影過
其實點解智孝石鎮隊得番500 won ? 唔係得智孝出錢咩?佢邊有6000 won?
其實真係好想睇下佢地點用粒骰揀partner

btw 話人chok聲真係過份解讀啦
你又唔係現場 點知人地鏡頭後係點
要姣光洙就自拍個陣順便抄牌啦 仲用乜鬼airdrop
利申唔係佢fans 只係想開開心心睇rm
啲女嘉賓嚟親都唔想同石鎮一組
智孝驚佢尷尬掛 仲要競投
智孝打完石鎮會呵翻佢問翻石鎮有冇事
前面唸住用世燦比話題佢
但佢又唔太出聲 / 唔知點應好
無啦啦又嗌交
老實講冇留意izone 睇完RM對佢冇乜感覺
RM討論區變張元英討論區
冇計 couple race通病
度延係一開始訪問(仲要cut到短過其他嘉賓),同巴士吹水先有鏡頭
中間落注午餐,最後二人三足係完全cut哂
張員瑛就成日俾大頭,PD都偏心佢
真係好想知佢地會唔會睇放送,見到咁cut法有咩感受
有冇人覺得跳舞嗰part石鎮同智孝出嚟跳華爾茲好好笑今集唯一一個位係笑咗出聲
呢樣真 PD又有愛剪埋佢早到啲自HI畫面出黎
睇得出開朗番好多 好real好活潑
動唔動心方面剩係想佢搵個好男人
邊到有得睇返以前果啲?
個反差好正仲要有end pose
呢兩集智孝都生猛左
睇完愛的迫降突登搵翻牙珍嗰集睇
靚女勝負慾好強
仲有靚女係有少少脾氣
Boa黎個集都係咁大神又係咁講
大神以前好多集都係咁講
講咁多即係對人唔係對事啦
大神綜合多年嘅結果
最正嘅女嘉賓係韓孝周 被RM訓練過嘅女演員
Weki meki以後應該淨係得有情可以上rm
俾我都心動啦 桐俊係咁撩佢
話會買5張貼紙個到
今集麻麻地 最尾個個game都比想像中悶
王鼻懵智呢pair好正 搞笑得黎又溫馨
睇完比我既感覺元英只係綜藝超級新手既表現黎

冇光洙帶住佢出黎扮商演氣球 佢只會企係後面拍手 唔敢一齊癲個種

同埋拍幾下膊頭就姣 唔怪得連登仔成日話女人係雞啦
16歲真係算係咁
石鎮衰左之後幫智孝整理鞋帶個下
唔知點解幻想到石鎮係屋企既狀態
今集好睇,係跳舞同拍賣長咗少少,但笑到牙較軟
昭旻多返單人鏡頭,桐俊又令愛情青蛙復活 (覺得昭旻都收斂咗少少,做到效果又唔會太過份 幾好)
不良智孝上線
麵糊 game 又玩鬥輸
本身以為呢集好似15年初伏特輯咁 可惜室內拍攝局限左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞